Jump to content

priznavanje više stručne spreme


nena39

Preporučene objave

Molila bi dal mi netko može dati neki odgovor. Radim u državnom poduzeću koje me školovalo dvije godine,diplomirala sam u 9mj, na ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zatražila od direktora i nadležnih da se pokrenu papiru da mi se prizna viša stručna sprema i da dobijem odgovarajuči kooficjenit i plaću.Po kolektivnom ugovoru poslodavac je dužan to napraviti,a ja nikako da to dobijem. Ne znam kome da se više obratim, direktorica ne želi pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

 

 

Vi vjerojatno imate koeficijent koji se traži za poslove radi kojih ste zasnovali radni odnos i sklopili takav ugovor . Vi trebate imati koeficijent koji se traži na tim poslovima . Ukoliko obavljate poslove za koje se traži viša sprema a vi ste ju doškolovanjem stekli ,upišite tu spremu u radnu knjižicu i podneste pismeni zahtjev nadležnom organu zaduženom za ljudske resurse da Vam se to i prizna kroz promjenu koeficijenta .Uvijek je rezultat bolji ako se svoja prava ostvaruje na diplomatski način., i dobro je imati pismeni trag da ste nešto poduzeli .

 

Pozdrav !Ude :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija