Jump to content

manipulator i škrtac-kako protiv njega?


Basna

Preporučene objave

Ispričavam se ako je ova priča predugačka i zahvaljujem svima koji je pročitaju do kraja i pomognu mi sa savjetom koji mi je sad i više nego dobrodošao.

Prije tri godine ludo sam se zaljubila u tipa koji me šarmirao i više nego očarao. Nažalost nakon samo 3 mjeseca otišao je u zatvor- po njegovim riječima ispraviti dug(vezan za drogu) koji je vukao od prije.Ostala sam sa njime u vezi i kada je izašao van, ostala sam trudna. Zbog pritiska moje i njegove rodbine mi smo se vjenčali. Rodila se ona,predivna djevojčica. Tu priča počinje; on je pomorac i radi vani, dogovor je bio da će za par godina doseliti kod nas a u međuvremenu ćemo se povremeno viđati. Ali viđao je on i druge, puno njih. Kad bi dolazio doma, znali smo se do boli posvaditi. Lagao je stalno, morala sam se sama brinuti gdje ću živjeti sa djetetom dok njega nema(kod mojih roditelja) a kad bi on dolazio sama se sa bebom seliti u stan njegovih roditelja koji je i više nego neprimjeren za dijete ( star 40godina sa razbijenim otvorima...).Nikad nije imao vremena da mi pomogne oko djeteta.Imali smo zajednički novac ali on je bio toliko egoističan i škrt i uvijek sve na sebe potrošio.Nakon godine dana smo se posvadili strašno i ja sam odlučila odseliti se. E sad mi već 10mjeseci nismo zajedno,on mi financijski ne pomaže ( to je čovjek koji je htio da ja radim dok sam imala pravo na porodiljni). Otvorio je račun za malu ali mi nije rekao u kojoj banci niti dao br. računa. Kad krenemo pričati o tome, njegovi su komentari; mala kad naraste će vidjeti da sam joj ja dao novce ( a tko je sad hrani???). Nisam mu dala da je vodi baki i djedu 10mjeseci( tu sam ja pogriješila jer sam nju iskoristila zbog svoje ljutnje na njih), ali kad je ovaj put došao doma, ponudila sam mu da je odvede tamo jer sam shvatila pogrešku, ali nisu imali interesa.Želim se razvesti. On isto ali kaže ne još( ovako se ne mora brinuti za dijete i lakše mu je)a meni je teško. Kada spomenem novce za malu,napada me da je to sve za mene i da ga želim opljačkati. U tri mjeseca doma je dva tjedna, skoro pa svaki dan sa malom idem do njega ali radi nje. Ja je vozim, hranim i zabavljam on se s njome druži oko sat vrtemena dok mu ne dosadi. Ima brdo hobija, prijatelja, i jako je inteligentan. Rekao je da će napraviti sve da mi život zagorča a zbog toga jer nisam dala da baka(koja inače mene mrzi i kumovala je većini naših svađa) viđa svoju unuku.....

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvi put pišem na forumu i od uzbuđenja sam zaboravila ono glavno;

A to je; ima plaću cca. 4000eur mjesečno ali nije na nju prijavljen, sve kredite je pozatvarao nakon vjenčanja (na moju inicijativu), kuća koju posjeduje glasi na njegove roditelje, nema ni auto. Što se Hrvatske tiče samo neke dugove od cca.50-ak tisuća kn-a u mirovinskom.

Maloj je u godini dana na njen "skriveni" račun uplatio 700 eura.

Što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija