Jump to content

hitno savjet!!!!


ja_zg

Preporučene objave

Treba mi hitno savijet! prije nekoliko dana bivši dečko mi je uzeo moje stvari za što sam ga ja prijavila policiji, policija nije mogla ništa jer je to samovoljna krađa koja se goni privatnom tužbom. On mi je vratio dio stvari ali je počeo prijetit i maltretirat i mene i moje roditelje. dolazi mi pred kuću šalje prijeteće sms poruke a sve to u zamjenu nečeg mojeg što mu ja ne dam !! najgore je da i ja njemu popustim on neće prestat sa prijetnjama..prijeto se da će posprejat cijelu ulicu sve aute stajao mi je pred kućom i nije htio otić, prijetio mi se sa nekim mafijašima itd....s tim da dolai pred kuću kad mu se hoće itd. ovo je samo dio toga što radi. ja i moja cijela obitelj smo u strahu da ga se nikad nećemo rješit pa me zanima što bi bilo kad bi ga prijavila policiji. da li bi oni reagirali kako ili samo opomenuli? i ko će meni garantirati da on meni ne može ništa? jer smo mu rekli da ćemo zvat policiju pa je rekao da ga to ne dira da će on doć kad oni opet odu.. zabrinuta sam i ne znam što da radim!!!! HVALA unaprijed!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da ali kako će ragirati? tako da ga opomene a on će mi opet doć pred kuću šarat sa sprejevima po autima i kući i ulici itd i slat poruke i zvati ... to me muči da li mogu dobiti odma zabranu pristupa ili ne? s tim da sam ga već prije prijavila da me lupio i za to sve postoji zapisnik u policiji!! strah me da ga tako samo jače ne naljutim a ja neću onda s tim ništa postići...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija