Jump to content

oranice,krvave oranice


nisamvisehrvat

Preporučene objave

Završio sam u pritvoru zbog prometnog prekrsaja (?!?!!?!???), vozio sam neregistrirani auto (mjeseca dana mi je prošlo od kad je istekla prometna), nakon što sam uspio shvatiti šta će mi se desiti i da neću doći drugi dan na posao, ipak sam odlučio prihvatiti pravo na poziv. Kako nebih plakao previse o tome kako nam je žalosna država i kako ubojice idu van na vikende a obicni radni narod se trpa sa ceste u zatvor zbog prometnog prekrsaja, prijeći ću na stvar: što su to minimalni higijenski uvjeti, i dali ih je meni pritvor u oranicama dužan osigurati? Da li stvari kao što su čaša, tanjur, sapun, tuširanje i slično spadaju u osnovne higijenske uvjete? Da li zakon definira da čovijek u pritvoru mora piti vodu sa istog izvora koji se koristi za čišćenje čučavca?? S obzirom da sam tamo proveo 18 sati (a bome je bilo ljudi unutra sa određenm 15 dana pritvora), mislim da mi je netko dužan osigurati sapun da operem ruke prije one žalosti koje nazivaju hranom. Šta ako meni netko odredi pritvor od 15 dana, to znači da se neću tuširati, prati ruke i zube 2 tjedna???? Da li imam osnove za tužiti državu??

 

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E to sam si ja mislio dok sam sjedio u pritvoru, netko je nesto pobrkao, sad ce me pustiti van kad shvate da je nesporazum, al bome nije bio. Jasno su mi rekli da je procedura za prometni prekršaj (možda nisam u pravu, ali vožnju neregistriranog automobila smatram prometnim prekršajem, policajac mi je rekao da me zbog toga privodi, u riješenju kojeg sam dobio od suda jasno piše 300kn umanjena kazna za 1 dan zatvora), dakle nakon što vas se uhvati da vozite neregistrirani autmobil (ili vožnja bez vozačke ili s oduzetom vozačom), idete direktno sa ceste na sud, ako sudac ne radi (9-17h mislim da je radno vrijeme) ili ne stigneš na red za vrijeme radnog vremena, sjedi prijatelju u pritvoru i čekaj. Drugi dan, kad dođeš pred sudca, ako ne misliš priznati sve točke po kojima te terete, čekaj na sučeljavanje tj. sjedi prijatelj još dan-dva u zatvoru i čekaj. Tako da sam morao priznati sve za što su me optužili ako sam mislio ne izostati još koji dan sa posla. Tako da, radni narode, PAZITE KAD RADITE PROMETNE PREKRŠAJE DA NEBISTE PROVELI PAR DANA U PRITVORU I IZGUBILI POSAO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija