Jump to content

skromno pitanje


mandarina

Preporučene objave

skromno pitanjce?

 

Moja frendica doživjela je u tramvaju traumu - kroz naglo kočenje - pala je i natukla je bočnu stranu zdjelice - ima sve podatke vozača tramvaja i bila je prebačena iz tramvaja od hitne u Draškovićevu - gdje su joj konstatirali sve to te je bila na bolovanju preko dva tjedna i na terapijama - kao u toplicama - ima svu dokumentaciju - natuknuča zdjelice i tako dalje - dali je moguće naknade štete ili ne?

Bolovanje preko dva mjeseca, privatnica - moguće ili ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno se odvjetnika bavi naknadom štete pročitala sam da u Derenčinovoj ne znam broj ali to je kratka ulica kod Zvonimirove ima firma koji se bave isključivo naknadom štete.

Naravno da se može tužiti ZET i vozač, ali mislim da to treba bit netko tko to stalno radi, kao pojedinac osoba mislim da nema šanse protiv državne firme. Neka frendica vid ida li ima pravo na nekakvu odštetu od firme gdje radi ako se stvar dogodila prije ili poslije posla tvrtke moraju osigurati svoje zaposlenike pa možda može tražiti kakvu isplatu, svakako zbog 2 mjeseca bolovanja neka traži povrat poreza iduće godine. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija