Jump to content

gdje podvući crtu


destiny

Preporučene objave

pozdrav

u lipnju 2006 , supruga najavljuje razvod braka..tad prestaje bračna zajednica u "intimno-emotivnom" smislu. ona se nije odselila nego nastavljamo živjeti u istom stanu za koji ja plaćam kredit i režije (i tako do dana današnjeg).godinu dana kasnije službeno ona podnosi zahtjev za rastavu. u siječnju 2009. spor je okončan na način da sam ja dobio skrb nad malodobnim dijetetom. sve to vrijeme živimo na istoj adresi , a ona učestvuje u troškovima života sa max 10 % ...ostalih 90 % ja namirujem..

pitanje je slijedeće:

na red je došla podjela bračne stečevine i naravno da se ne možemo dogovoriti jer ona hoće bezuvjetno polovicu svega , a ne želi se iseliti s jedne strane ,a s druge strane opire se prodaji stana..

u kalkulaciju sam ubacio dugove po kreditima koje smo zajedno podigli(naravno na moje ime),međutim ona to ne prizna ...nju zanima samo polovica tržišne vrijednosti stana ili moje iseljenje

 

pošto ona mene sustavno iskorištava već godinama, ja sam odlučio da joj zaračunam polovicu svih troškova oko obiteljskog života koje sam imao i koji se po zakonu dijele pola-pola.

imam namjeru da joj od cifre koju bi ona tražila -odbijem pola sume koju sam uplatio za rate kredita, režije , špeceraj,školovanje,ljetovanja i sl....

samo neznam s kojim datumom...da li imam pravo na to sa 06.2006. kad je brak pukao ili od 06.2007. kad je ona podnijela zahtjev za rastavu??

 

zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija