Jump to content

žalba na Općinski sud


Zvijezda2009

Preporučene objave

večer,ja već 4 god.tražim alimentaciju za koju još nisam dobila presudu iako sam prošla sve procedure oko toga,valjda je bivši suprug imao više sreće,trebao bi platiti i zaostatke od 2005.kada sam ga i tužila. Najnovija informacija je da se opet žalio Županijskom sudu na alimentaciju od 1000kn koju do sada još nije isplatio u punom iznosu,a Županijski je samo potvrdio presudu Općinskog suda i vratio istom i sad čekam da mi stigne to rješenje ili presuda koja je drugostupanjska. E,sad ne znam ali navodno da ima pravo se žaliti Vrhovnom sudu i dokle tako? Kćer je već sada 15godina. Ne znam da li bi mi mogao nauditi prateći "u brizi" kćerine izlaske te prijetnje sa socijalnom službom,inače ne živimo u istom mjestu i nema baš pohvalnu narav,sve će poduzeti da otegne plaćanje alimentacije,kći i ja već smo se ga počele bojati jer je sklon svakakvim prijetnjama i lažima

Hvala na razumijevanju,strpljenju a nadasve na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema žalbe Vrhovnom sudu.

 

Ako mu je određena privremena mjera, odnosno obveza da plaća određeni iznos i tijekom suđenj,a nije ga plaćao, onda je počinio kazneno djelo i možete ga prijaviti.

 

Glede izlazaka Vaše kćeri poštujte vremensko ograničenje večernjih izlazaka za osobe ispod 16 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija