Jump to content

tražim više mišljenja o mojoj rastavi


vesna13

Preporučene objave

Od početka ukratko.

U braku 13-ak godina.Suprug oduvjek blago problematičan-ali u granocama tolerancije.Prije otprilike 6 mjeseci našao mladu ljubavnicu na koju troši i vrijeme i novac (druga po redu ali prva bila oproštena-koliko je moglo).Kad nestane novca meni nabija krivnju za sve jer mu je "nedostajalo ljubavi od strane mene kroz naš život".Troje djece ,ja stalno zaposlena ,jedno dijete sa večim potrebama pažnje i rada s njim.Inače suprug HRVI,totalno labilan sa zdrastvenim problemima koji nebi uopče bili problemi da ima uredan obiteljski život.Mlada ljubavnica ,živkasta iziskuje veću energiju nego je ima pa kući dođe kad ga treba voditi u doktora i bolnicu. Ja posjedujem nekakve dokaze (slike) o njihovoj vezi i šporkarijama,postoji dosje u policiji kad je istukao ljubavnicu i ona ga prijavila .Pokušala sam razgovarat da se sporazumno rastanemo ali je on bio protiv,nekoliko propalih pokušaja.Obečavao kad bi ostao bez para i energije da će je ostavit ali ništa od toga.

Ja sam predala zahtjev za rastavu braka.

Što vi mislite kakve su mi šanse da dobijem skrbništvo nad djecom ,da se to ne odulji (imam li dovoljno dokaza za bržu presudu),da mi on vrati troškove zahtjeva i cijelog procesa(jel ja sam tužitelj) . I glavno mi smo podstanari u njegovog oca koji bi meni dao na korištenje tj. onoga kome prepadnu djeca na skrb ,stan u svojoj kući.Može li se on toj odluci opirati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hocete li dobit pravo na zivot sa djecom?

Hocete.

Hoce li se ovo brzo rjesit?

ne bas.

Zapravo se radi o tome da on ne moze sprjecit razvod, ali ga moze odugovlacit kako ga je volja, jer se radi o podjeli bracne stecevine, rjesavanju pitanja zivota sa djecom itd.

Moze li vas muz izbaciti bilo koga iz ocevog stana?

Ne,

osim ako on nije suvlasnik(jer je npr. njegova majka umrla pa je pripalo njemu dio njezinog djela nekretnine, u takvom slucaju se moze zakomplicirat cjela situacija).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija