Jump to content

Propisi HAC-a


pesimist

Preporučene objave

U 9. mjesecu prošle godine provedena je ostavinska rasprava iza mog pokojnog oca(nasljednici ja i majka),kojom prilikom se mama odrekla njegove imovine u moju korist,između ostalog i poljoprivrednog zemljišta gdje se radi autocesta. U isto vrijeme mama je svoju polovinu tog zemljišta darovala meni, čime sam vlasnik 1/1. U 10. mjesecu 2008. godine vlasništvo je uneseno u zemljišne knjige.

Prije tjedan dana, interesirajući se oko nagodbe za otkup zemljišta nazovem HAC, predstavim se i objasnim opisano. Tom prilikom me neki gospodin izvjestio da ja nemam pravo na odštetu za zemlju več isključivo moji roditelji i da nema veze što sam ja već osam mjeseci vlasnik zemlje jer istu nisam ni smio prenesti na sebe budući sam znao da je to trasa autoceste. Ništa mi dalje nije htio objašnjavati već mi je rekao "to ste trebali i znati". Nikad čuo nešta slično.

Pitanje: Jel to tako može? Nije mi jasno zašto ja iza pokojnog oca ne bih mogao naslijediti zemlju i zašto moja majka nebi meni mogla darovati zemlju (u ovakvom slučaju). :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija