Jump to content

T-mobile, zaduženje JMBG


anonimno

Preporučene objave

Prije 6 godina prodao sam mobitel s brojem poznaniku koji je u odmah u prvih par mjeseci ''nabio'' račun i ne platio ga. Tužen sam od strane davatelja usluga. Kako je poznanik na sudu, uz prisustvo pravnika iz T-mobila i mene izjavio da je dug napravio on tako sam ja oslobođen duga, te je sud izdao rješenje kojim se u potpunosti oslobađam dužnog iznosa. Međutim već posljednjih 5 godina T-mobil mi ne da korištenje njihovih usluga, samo iz razloga što je njihov program takav, da taj dug ne mogu rasknjižiti sa mog JMBG, pa sam na crnoj listi. Do sada su mi obećali što u Dubrovniku, tako i Splitu i Zagrebu rasknjižiti nepostojeće dugovanje, ali ništa. Zaključak je da ne poštuju sudsku odluku. Više mi je ovo stvarno dosadilo i želim ih tužiti. Više nemam stpljenja i zanima me da li imam osnove za tužbu. Unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma zasto ste svi zapeli za Tmobile,postoje na srecu i drugi operateri.ljubazniji i postuju korisnike.U nekoj civliziranoj zemlji društva potrošeča pozvala bi na bojkot operatera koji toliko maltretira potrošače.u talvoj bi potrošači to i učinili.reziltat gospoda kad ih lupiš po džepu,postaju ljubaznija...ali trebaju nam godine i godine da stignemo do tog nivoa. I hate.......necu ih spomenuti..da ne izbrisu :)))

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija