Ivanacro objavljeno: 25. lipanj 2009. Dijeli objavljeno: 25. lipanj 2009. Molim da mi netko odgovori mora li restoran u hotelu imati kuhara (po zakonu) ili za goste može kuhati bilo tko? Naime, znam za slučaj hotela gdje kuhaju recepcioneri, čistačice, vlasnici... samo da se uštedi na kuharu. Cijene hrane su iste kao da kuha profesionalni kuhar, hotel je s 3 zvjezdice. Šta se događa ako se netko otruje, tko je odgovoran? Pokušala sam to naći u zakonu, ali nisam uspila. Hvala unaprijed na pomoći! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 26. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2009. Da, morate imati kvalificiranog kuhara/kuhare (broj ovisi o veličini ugostiteljskog objekta). Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti (NN 46/97, 68/98, 45/99, 92/01, 117/01, 4/02) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.