Jump to content

mozaik knjiga_opomena


Loop

Preporučene objave

Pozdrav,

 

jučer sam dobila opomenu agencije za naplatu potraživanja koja naplatu vodi za MOZAIK KNJIGU a odnosi se za neplaćenu ratu knjige iz 2006g.

Naime, gore spomenute godine zaista su nam na kućnu adresu dolazile uplatnice za spomenutu, navodno, preuzetu knjigu no pošto tu knjigu nitko nije naručio a ni preuzeo obratili smo se MOZAIK KNJIZI te ih zamolili za razrješenje nesporazuma.

Nakon tog uplatnice a ni opomene više nisu stizale...do jučer!

Zvala sam agenciju koja vodi naplatu potraživanja no oni su , nažalost, u nemogućnosti bilo kako reagirati jer to nije u njihovoj domeni. U Mozaik knjizi se drže svoje priče a to je "Netko je morao podići knjigu".

Zvala sam i poštanski ured u kojem je knjiga navodno preuzeta da mi ispostave neku potvrdu o preuzimanju kako bi vidjela barem tko je preuzeće potpisao..oni takve potvrde čuvaju 18 mj.-znači ništa.

 

Moje pitanje glasi...s obzirom da ja, nažalost ne mogu dokazati nepreuzimanje spomenute knjige a Mozaik knjiga preuzimanje iste stoji moja riječ protiv njihove..dali sam ja dužna platiti opomenu za nešto što nisam ni naručila ni primila?!

Odnosno dali sam dužna platiti prevaru i kako se postaviti u ovom slučaju?

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija