Jump to content

uvjetna kazna neuspjela što dalje?


sokre99

Preporučene objave

Pozdrav.

Ukratko, 3 god traje drama sa novo pridošlim susjedom moje cure koji meni prijeti smrću bez ikakvog povoda. policija je bila puno puta i ništa od toga, uglavnom podneo sam kaznenu prijavu koja je završiča optužujućom presudom na 10mjeseci uvijetnog zatvora i obveznog psihijatrijskog lječenja. prošlo je 6mjeseci od presude i ponovo su počela uznemiravanja. prijetnje za sada nisu konkretne ali kad god dođem čuje se njegovo urlanje u njegovoj kući upućeno meni, itd. ja shvaćam prijetnje izuzetno ozbiljno pošto je riječ o poremećenom čovjeku, a izgleda da propisano psihijatrijsko lječenje nije urodilo plodom. odlučijo sam ovaj problem riješit isključivo pravnim sredstvima pa me zanima što dalje? dali da preventivno tražim novu kaznenu prijavu zbog uznemiravanja ili da čekam da me konkretno ponovo napadne? dali mogu tražiti prisilan smještaj u psihijatrijskoj ustanovi?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je reci zakon i policija.

vi svakako prijetnju morate shvatiti kao ozbiljnu i mogucu.

ta osoba vama ugrozava javni red i mir sto zakon ne dozvoljava - imate razlog da ga prijavite,osobi s posebnim potrebama nije mjesto kod kuce vec u ustanovi za ljecenje.ne bih vam savjetovala da cekate naredni napad!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija