Jump to content

Vozačka dozvola-HRVI


Forrester

Preporučene objave

a ja sam čuo da od 21.12 2012.godine neče biti ništa isto ko prije (Nostardamus,pleme Maja....)

 

a čuj sve je moguće,ako nam to urade onda ćemo tražiti skrbnika da nas vozi i bude s nama kao pratnja prilikom odlaska liječnicima ,te kud god budemo imali potrebu da idemo...ako se njima bolje isplati tako ja sam ZA!

 

...mada mislim logično da ima mnogo više ubojica i samoubojica na našim prometnicama,npr.vozači pod utj.alkohola,bolesnika raznih profila(srčani bolesnici,psihički bolesnici -a što nema veze s DR...)i dr.

 

Negdje je bila ova tema već otvorena i bilo je dosta pisanja u svezi iste....evo link

 

http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503324601&forum=33&post_id=158892#forumpost158892

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zkova !!!

Djelim mišljenje u potpunosti s tobom . Ako i dođe do nekih promjena mislim da bi iste bile u nekom roku tj. ograničenju upravljanja motornim vozilom.To isto je več u praksi kod : slabovidnih , srčanih ,problemi s tlakom itd. Bit če malo više lječnićkih pregleda :kavica::misli::palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako to budu u duhu "svijetlih tradicija Europske unije" možemo svašta očekivati.Npr.oduzmu nam dozvole,ostajenemo bez prijevoza.Dok po našim šlampavim običajima dočekamo hitnu ili prijevoz pola će nas poumirati.Našoj vlasti su bitni zakoni i to ušminkani,a provedba i život i uvjeti da se isti ostvare je nebitna,tako da sam o ovoj ideji veoma skeptičan.Složio bih se s njom samo kad bi i saborski zastupnici prošli psihotestove,ovako...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

branko5 je napisao:

Npr.oduzmu nam dozvole,ostajenemo bez prijevoza.Dok po našim šlampavim običajima dočekamo hitnu ili prijevoz pola će nas poumirati...

 

...a društveni život ?, šta bi nas hitna samo trebala voziti...a kino, kazalište, opere, koncerti, djecu odvest u vrtić, jednostavno se preko noći kada meni ne odgovara red vožnje javnog prevoza želim provozati iz zagreba do dubrovnika osobnim vozilom....ako će mi to biti uskraćeno znači krši se ustavom zajamčena sloboda kretanja------neću imati slobodu kretanja u onom trenutku kada to poželim i na način koji to želim zato jer ne mogu sjesti u svoj auto i gas pravac more....

 

...a nešto če trebati smisliti vezano za isto ne mogu nas jednostavno uškopiti od vožnje i to je to zato jer si skrenuo...a šta je čovjeka dovelo do skretanja da više ne može voziti, sigurno nije šetnja na špici u zg-u već posljedice iz rata. :fajter::fajter::fajter::fajter::fajter:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zkova: a čuj sve je moguće,ako nam to urade onda ćemo tražiti skrbnika da nas vozi i bude s nama kao pratnja prilikom odlaska liječnicima ,te kud god budemo imali potrebu da idemo...ako se njima bolje isplati tako ja sam ZA!

 

branko5: Složio bih se s njom samo kad bi i saborski zastupnici prošli psihotestove,ovako...

 

Kompa: ...a nešto če trebati smisliti vezano za isto ne mogu nas jednostavno uškopiti od vožnje i to je to zato jer si skrenuo...a šta je čovjeka dovelo do skretanja da više ne može voziti, sigurno nije šetnja na špici u zg-u već posljedice iz rata.

 

:kavica::palac::palac::palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po starom zakonu ništa od toga , no po novom zakonu lječničke komisije će određivati postotak invalidnosti za vozače osobnih vozila stim da će vjerojatno biti neki ograničavajuči faktor za spomenute dijagnoze , s obzirom da su u lječenje tih oboljenja indicirane određene terapije ljekovima gdje se zabranjuje i ne preporuča upravljanje motornim vozilima .listajuči stručnu med dokumentacijuiz sfere psih.postoje natuknice gdje se može privremeno ili trajno oduzeti vozačka dozvola za određene duševne bolesti . pozz. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija