Jump to content

Odluka, nalaz i mišljenje liječničkog povjerensvta


bali

Preporučene objave

Na bolovanju sam od 01. 04. 2008. zbog operacije koljena. Sada čekam operaciju drugog koljena kojom će mi biti ugrađeno plastično. 20.08 09 bila sam na komisiji zbog bolovanja. Liječnik me nije pregledao, a nalaze je tek površno pogledao. Njegov nalaz je pun netočnih navoda, kao npr. da sam na operaciji bila dva dana prije komisije, a drugu da čekam od kolovoza 2008. To upućuje na činjenicu da uopće nije postupio profesionalno. Među priloženim nalazima bio je nalaz specijalista ortopeta na kojem piše da nisam za posao, te nalaz medicine rada kojim je utvrđeno isto. Bez obzira na sve to bolovanje mi je produženo do 30.09. 2009. Znači ili moram na posao ili u bolnicu. Na listi čekanja sam od srpnja ove godine, a takva se operacija čeka oko godinu dana.

HZZO-u podnjela sam žalbu na taj nalaz. Tamo mi je rečeno da ću kroz par dana dobiti negativno riješenje. Naime takva je procedura, kako mi je objasnio službenik. Najprije se dobije negativno riješenje na koje se opet šalje žalba.

Prošlo je 10 dana i nisam dobila nikakav dopis. Zanima me što da radim? Radit zaista ne mogu. Pogotovo ne osam sati na odjelu suhomesnatih proizvoda gdje stalno moram bit na nogama i u pokretu. Da li žalba na nalaz zadržava izvršenje istog?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Žalba ne odgađa izvršenje rješenja. No, pogledaj što to zapravo u nalazu piše, da li je to bolovanje zaista zaključeno ili je produženo. Ukoliko piše c/c ili zaključeno bolovanje, onda to znači da se moraš javiti na posao, ukoliko piše bolovanje do 30.09.2009. godine onda će te doktor uputiti ponovno na povjerenstvo.

 

No u svakom slučaju bilo ovako ili onako tvoj se slučaj treba rješavati u sustavu mirovinskog osiguranja jerbo ovo dalje nema smisla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija