Jump to content

Otvaranje slobodnog obrta


Andy_Boy

Preporučene objave

Pozdrav svima

 

Kolega me uputio da ovdje potrazim savjete sto se tice otvaranja obrta, jako sam trenutno zaposlen pa nemam vremena odvojiti 2 sata da prolistam forum i da kao "padobranac" na forumu ne postavim neka pitanja koja vec imaju odgovor.

 

Planiram otvoriti slobodni obrt koji ce se baviti tiskanjem reklama (kao konzum reklame, ili lidl itd) pa me zanima sto mi sve treba? Na ovom linku sam nasao detaljno sa svim oznakama obrazaca pa me zanima jel to tocna informacija:

 

http://www.dunea.hr/oss/obrt.php

 

Jos me nesto zanima, tisak ce se vrsiti u susjednoj drzavi (Srbiji) pa me zanima kako to legalnim putem uvesti i dali se na takve promotivne letke placa carina te kakvi sve papiri trebaju. Citao sam da se carina ne placa jer to spada pod knjige.

 

Jos me zanima kolega mi je pricao nesto neki sustav PDV-a i slicno ako mi je godinji promet preko 85.000kn sto ce biti pa ako mi netko i to moze objasniti. Ako su vec ovakva pitanja postavljena, mozete slobodno samo staviti linkove na te teme.

 

 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija