Jump to content

pomoć narode


mecanin

Preporučene objave

Dragovoljac sam,u 6a mirovini koja je jako mala,kažu da nije ni nasljedna,a imam dvoje djece 7 i 11 godina.Imam liječenje po psihijatru od 2004,ali nije redovito,imam i šifru za PTSP,ali nisam u roku podnio zahtjev za HRV.Dali postoji bilo kakav način da se mirovina poveča ili preinači u neku drugu.Pozdrav i unaprijed hvala.Mecanin

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju di si bio do sad?

No ,nikad nije kasno (bar se nadam),javite se svom dr OP,nek Vas šalje psihijatru i psihologu,dnevne bolnice, ležanja po potrebi,te nakon sakupljene lj.dokumentacije (novije+starije)putem dr OP pokrenuti postupak preostale radne sposobnosti pri lj. povjerenstvu.....samo treba krenuti...sretno,trebat će Vam!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kompa je napisao:

zkova je napisao:

trebat će Vam!

 

jaaaako puno vremena

------------------------------------------------------------

Svu dokumentaciju koju imate sakupite na jedno mjesto, tražite uputnicu za liječenje bolničko. na novoj ili rebro ili vrapče, valjda imaš neku špagu i pravac tamo na ležanje barem 1 mj.Bez toga nema ništa.Glavno da se krene što prije,i podnesi zahtjev kod liječničke kom. zna tvoj doc. što treba za ocjenu radne sposobnosti(opća ili profes.)Trebat će ti ne samo vremena već i živaca a toga je najmanje i dosta nabrusi noge.sretno.Nakon bolničkog liječenja ako je došlo do promjene šifre na gore, pravac HZZMO kod vještaka na obnovu postupka.To ćeš dobiti poziv za nekih 1 mj. a onda oni to šalju u zgb. pa možda ti povečaju mirovinu.Eto ako sam pogriješio negdje nije bilo namjerno neka me kolege isprave, ali sve iz iskustva. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija