Jump to content

Crnic


anonimno

Preporučene objave

Smatraj se sretnikom ako dobiješ Crnića. Počinje s presudom, što znači dobro prouči ono što se tiče dijela koji si imao u presudi. Ja sam imala smetanje posjeda. Prvo sam morala objasniti kako je postavljen tužbeni zahtjev, kako sam presudila i zašto. Onda pita posjed, neko općenito pitanje iz posjeda. Naknada štete, obavezno ali također normalna pitanja. Iz vlasništva meni je bila redovna dosjelost. Dakle osnovni instituti i normalna pitanja.

Kod nasljednog-sve pet, pitanje tipa tko pokreće ostavinski postupak. Pita i trgovačko-dionička društva i d.O.o. - osnivanje, skupština, Nadzorni odbor-tu zna biti detaljan.Vrlo je ugodan, sudjeluje u ispitivanju na način da pomaže, daje primjere pa ti na to odgovaraš(ne daj se zbuniti-samo se skoncentriraj i znat ćeš-zbog toga te neće srušiti).Probaj dan prije svog usmenog slušati ispit(ja sam upala na "osmjeh broj 69") i slušala svoja tri ispitivača, jedan od njih je bio Crnić i to me spasilo. Znala sam da kreće s presudom i taj sam dio naravno briljirala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija