Jump to content

Pitanje u vezi izračuna mirovine


madjar

Preporučene objave

Pozdrav svima , ja sam danas predao radnu knjižicu , kopiju tekućeg računa i potvrdu o statusu branitelja , predmet mi se vratio pozitivno sa povjerenstva , sa civilnog , i u mirovinskom su mi rekli da se izmjene zakona na mene ne odnose , i nek dodjem idući tjedan kada ću dobiti rješenje o visini mirovine, radi se o općoj nesposobnosti , više mi ništa nije jasno Taborski je obio predlog povjerenstva sa preporukom neka pošalju na civilno , već sam izgubio sve nade kad danas poštar i poziv da donesem papire koje sam gore naveo i izjava kontrolorke u mirovinskom " vi ste u mirovini idući tjedan će vam izračunati visinu mirovine" kakva je i što niko mi do sada nije objasnio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz onoga što ste naveli može se zaključiti da će vam biti priznato pravo na invalidsku mirovinu zbog opće nesposobnosti za rad koja nije uzrokovana vašim sudjelovanjem u Domovinskom ratu. Ona će biti određena temeljem ZOMO-a i ako bude niža od najniže braniteljske biti će vam priznato pravo na najnižu braniteljsku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija