Jump to content

kratki ili predugacki rok za ostvarivanje prava hrvatskih branitelja.


darko1

Preporučene objave

Svi se sjecamo pocetka domovinskog rata kako je pocelo i kako je zavrsilo.Vec 92.godine su pocele povlastice za bogatije ljude ko je imo novaca taj ih je iskoristio na razne nacine,uvoz automobila,dizanje kredita (nepovratnih)normalno placaju drugi.O tome se nevodi ni malo racuna.Sad kad je domovina u krizi sada smo opet mi krivi kej nismo ostavili bivsu jugu na vlasti jer je onda bilo bolje svi su bolje zivjeli.Po mojemu istinski branitelji sa prve crte obrane nase domovine nemogu imati zakonski rok za ostvarivanje prava na mirovinu ili neka druga prava.Nekima vjerujte jos dan danas nije jasno kakva sve prava imaju a bili su branitelji .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e moj stari kada su nas tribali za obranu domovine bili smo im dobri kad je tribalo dati glas na izborima isto smo dobri a sada kada su nas doveli tu di smo nažalost. mi branitelji koji smo dali svaki od sebe što smo mogli dati najviše i ništa ne uzeti samo dostojno živiti u lipoj našoj sada smo teret a oni koji su krenuli sa računicom puno njih sada sidi po udrugama i daju glas za novi zakon.i ne ide mi u glavu da nam neko može nama koji smo posli rata išli raditi i ponovo dati sve od sebe za našu ljepu domovinu a kada javno priznaš da si mrtav čovik i da ne možeš dalje svi okriću leđa...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija