Jump to content

kazna zatvora zbog prekršene uvjetne osude i ne isplate alimentacije


lea123

Preporučene objave

zbog neplaćanja alimentacije(razlog nezaposlenost)bivši suprug me tužio i naravno diobio sud. dužna sam bila alimentaciju za dvoje djece koja su živjela s njim. u nevjenčanom braku imam još jedno dijete i za vrijeme isplate naknade za porodiljni pola toga išla je za alimentaciju. protekom trogodišnjog porodiljnog prestao mi je radni odnos i ponovo nisam bila u mogućnosti to plaćati.tada mi je ukinuta i uvjetna presuda i moram na služenje zatvorske kazne, bez obzira što sam se u proteklom mjesecu zaposlila i što imam 4,5godišnje dijete.nisam uspjela dobiti odgodu, poslala sam molbu za izvanredno ublažavanje kazne i molbu za pomilovanje.prije neki dan su došli po mene ali obzirom da sam bila sam u kući i dijete sam vodila u vrtić nakon razgovora u policijskoj stanici rekli su mi da si to nekak riješim.pravni savjet????sad kad sam napon u poziciji plaćat alimentaciju oni mene šalju u zatvor i to znači ii gubitak posla, znači poslije izlaska opet nema od čega plačat.HITNO!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policajci su kontaktirali suca koji je sudac izvršenja i onim je reko da iskopiraju kud sam poslala molbe za izvanredno ublažavanje kazne i za pomilovanje, te da me otpelaju doma.nije sporno da ja dugujem alimentaciju, znam da ona pripada djeci, nego sistem koji će opet me onemogućit da izvršavam dužnosti, te prava i interes djeteta od 4,5godine a i ovih koji žive s ocem, jer i oni u tom trajanju kazne se ne budu viđali ni sa mnom ni sa sestrom!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pročitajte moj forum "kazneno pravo- pollentia- molio bih pomoć- uzdržavanje" možda vam neke "stvari" budu jasnije! Jednostavno morate platiti(nikog nije briga da li imate ili nemate!) kako bi izbjegli kaznu zatvora(?) i ne počinjite ništa bez odvjetnika imate pravo na besplatnu pravnu pomoć koju predajete u uredu državne upravu u Vašem gradu, jedino mi nije jasno šta policija ima sa Vašim slučajem! Ako niste dobili odgodu izvršenja kazne ili Vam je ista odbijena tj. neosnovana datum koji je na Rješenju(sudac izvršenja ili vijeće suda) tada se morate javiti na izdržavanje kazne, a ako se ne javite tog datuma izdaje se tjeralica, a što se tiće izvanrednog ublažavanja kazne i pomilovanja "čekanje" . Puno sreće pozz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija