Jump to content

zahtjev za... rjesit sve probleme


jelky112

Preporučene objave

trazim po netu i nemogu naci kako se pišu:

 

zahtjevi za promjenu prezimena (u moje djevojacko) malodobnog djeteta ili bar da se nadoda moje na muzevo prezime naseg djeteta..

 

zahtjev za ukidanje skrbništa

(djete zivi sa mnom,otac ga nije posjetio ima godinu dana i nevodi brigu o njemu)

 

zahtjev za naplatu alimentacije

(ništa otac ne plača)

 

zahtjev za viđanje uz nadzor socijalnog radnika

(ako ga bude htio vidjeti samo ovako moze)

 

ukratko.. nezivimo zajedno i nismo skupa otkad sam rodila.dijete ima 1,5 god. nemamo nikakav kontakt zadnjih po godine godinu . predala sam zahtjev za razvod odvjetnici i dala joj punomoc ali od toga ni traga ni glasa .zivim sama s djetetom. neznam kako ubrzati proces zbog alimentacije i zbog te promjene prezimena jer mi svugdje za sve traze suglasnost oca a ovaj nece ni da cuje. prominila sam svoje prezime nazad u djevojacko da nemoram platit citavi iznos promjene dokumenata za regu auta a samo mi je osobna bila na muzevo prezime.

tila bi nadodati djetetu svoje prezime ili ga skroz promjeniti u moje jer iman problema prilikom svega.. jedva sam krstila dijete na svoju ruku, nisu htjeli bez oca djeteta, za upis u vrtić trebaju mi podaci o primanju i oca i majke a ja naravno nemam potrebnu dokumentaciju za oca jer ovoga nije briga... i ko zna di ce mi sve zapet papirologija samo zato jer tata mog djeteta to sve radi meni u inat da bi meni bilo teze... :kavica: šta i kako da rjesim da odluke donosim sama pošto se tata djeteta ne odaziva i njemu je gnjavaza svako malo nesto potpisivat.. ma ne nisam ga zvala jer odgovor znam, znam da nece doc svaki put ga pozovem jer mi treba nesto za dite potpisat pa sad bi tila nekako rjesit da mogu sama potpisivat i da moj potpis vrijedi u dobrobit mog djeteta bez njegove suglasnosti kad i tako ga nije briga .. joj upomoć. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

sutkinja koja je trebala voditi slučaj rastave braka se povukla iz slučaja i prenijela slučaj na nekoga drugoga te če se zahtjev za razvod razmotriti tek iza nove godine...

još čekam prvo ročište ..

 

rečeno mi je da se bez obzira na bračni status mogu javiti u nadležni czss zbog toga što otac zanemaruje dijete tj ne zove nit pita a kamoli posječuje dijete :-( te tamo tražiti ukidanje skrbništa i naplatu alimentacije.. ako sam ja dobro svatila :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija