viktor22 objavljeno: 26. studeni 2009. objavljeno: 26. studeni 2009. Pokusao sam u Sloveniji pronaci odvjetnicki ured koji bi mi pomogao tuziti Ministarstva za notarnje zadeve Slovenije ali mi to ne uspjeva. Slovenci su “vrlo solidarni” i kako je tuzba vrlo osjetljiva ( dize se ukorjela prasina od 65 godina ) nitko se ne zeli prihvatiti tog posla da nebi opekao prste. U principu je predmet vrlo jednostavan ali ubitacan za dokazivanje malverziranja slovenskog pravnog sistema. Da li hrvatski odvjetnicki ured moze pokrenuti tuzbu u Sloveniji i moze li mi netko preporuciti jedan odvjetnicki ured koji bi mi mogao pomoci. Citiraj
viktor22 odgovoreno: 28. studeni 2009. Autor odgovoreno: 28. studeni 2009. zbilja bi bio posebno zahvalan onome tko me uputi na odvjetnika tj. odvjtnicki ured koji ima iskustva sa vodjenjem ovakve parnice u Sloveniji. Bilo kakav savjet po pitanju kako cu pronaci iskusnog odvjetnika ( ili savjetnika ) je dobrodosao.Moram napomenuti da se ovaj slucaj ne moze izgubiti jer je dokaz superjasan. Isto tako je jasno da ce slovenci pokusati sve da sabotiraju i da se ne dodje do presude na bilo kojem nivou slovenskog sudskog sistema. Naime oni itekako dobro znaju da sa negativnom presudom ja mogu traziti pravdu na sudu u Strasburgu i da ce tako na evropskom nivou biti prisiljeni da "isprave " i "plate" svoju gresku . To je ujedno i dokaz da slovenski pravni sistem ne radi kako treba i da nikada nije radio, te da su uvijek malverzirali. Ima li netko tko mi moze pomoci da slovence naucimo sta je zlocin i pravda i koja je kazna za to. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.