Jump to content

Kako tuziti Ministarstva za notarnje zadeve Slovenije


viktor22

Preporučene objave

Pokusao sam u Sloveniji pronaci odvjetnicki ured koji bi mi pomogao tuziti Ministarstva za notarnje zadeve Slovenije ali mi to ne uspjeva.

Slovenci su “vrlo solidarni” i kako je tuzba vrlo osjetljiva ( dize se ukorjela prasina od 65 godina ) nitko se ne zeli prihvatiti tog posla da nebi opekao prste. U principu je predmet vrlo jednostavan ali ubitacan za dokazivanje malverziranja slovenskog pravnog sistema.

Da li hrvatski odvjetnicki ured moze pokrenuti tuzbu u Sloveniji i moze li mi netko preporuciti jedan odvjetnicki ured koji bi mi mogao pomoci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zbilja bi bio posebno zahvalan onome tko me uputi na odvjetnika tj. odvjtnicki ured koji ima iskustva sa vodjenjem ovakve parnice u Sloveniji.

Bilo kakav savjet po pitanju kako cu pronaci iskusnog odvjetnika ( ili savjetnika ) je dobrodosao.Moram napomenuti da se ovaj slucaj ne moze izgubiti jer je dokaz superjasan.

Isto tako je jasno da ce slovenci pokusati sve da sabotiraju i da se ne dodje do presude na bilo kojem nivou slovenskog sudskog sistema.

Naime oni itekako dobro znaju da sa negativnom presudom ja mogu traziti pravdu na sudu u Strasburgu i da ce tako na evropskom nivou biti prisiljeni da "isprave " i "plate" svoju gresku .

To je ujedno i dokaz da slovenski pravni sistem ne radi kako treba i da nikada nije radio, te da su uvijek malverzirali.

 

Ima li netko tko mi moze pomoci da slovence naucimo sta je zlocin i pravda i koja je kazna za to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija