Jump to content

nemoralan odvjetnik


Forrester

Preporučene objave

Hipotetska situacija - odvjetnik me zastupa kao tužitelja u sporu protiv moje firme. Potpisujem mu punomoć i on prisustvuje i zastupe me na prvoj sudskoj raspravi na Općinskom sudu, te mi nakon iste dostavlja uplatnicu od cca 1600kn za sudskog vještaka.

Što ako (ja to naslućujem, a odvjetnik je moguće gotovo siguran), je spor faktički izgubljen unaprijed, tj. firma mi nije dužna po sudskoj presudi isplatiti nikakav iznos. To govorim zato, što je isti odvjetnik zastupajući neke moje znance protiv iste te, moje firme uspio se izboriti da oni dobiju "0"kuna (i propade 1600kn). Da li se tu moguće radi o sjedenju na dvije stolice ili

nekakvom sukobu interesa. Je li (ako se opet ponovi takav ishod za koji on faktički zna da će biti nepovoljan za radnika, ali ga "vuče za nos") moguće nešto poduzeti protiv takvog odvjetnika - odvjetnička komora ili sl.??? :misli::neznam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav,

 

velika većina odvjetnika je izuzetno sposobna i problemu pristupaju, pored profesionalnog i na ljudski način, pa tako i ti postupi, pitaj svog odvjetnika što misli napraviti i kakvi su tvoji izgledi u parnici,pa nakon toga odlući što ti je pametno činiti,

 

nemoj odmah osuđivati sve odvjetnike, ipak su oni godinama gulili stolice da bi došli do svojih fotelja, mada pojedinci brzo prokockaju taj svoj trud i vrijeme, postanu bahati, i nitko im nije ravan, počnu se baviti prevarama, kamatarenjem, koristeći svoje pravne zavrzlame i lukavost uz pravne akte, zloupotrebljavaju poznanstva i osobe na položajima, kolege, ali vrlo brzo ostanu sami i odbaćeni, bez ikakve podrške, i kolege ih prokuže, i distanciraju se od njih, i to je njihov kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija