Jump to content

pomoć za prometni prekršaj


pikamer

Preporučene objave

molio bi pomoć oko nezgode,vozeći glavnom cestom na svom motoru,za koji nemam položenu a kategoriju,iz sporedne ulice me je udario automobil ne poštivajuči prednost prolaska,međutim nismo se uspjeli dogovoriti oko europskog izvješča pa smo pozvali policiju,policija je napravila uviđaj i kaznila mene zbog vozačke i njega zbog izazivanje prometne nezgode.zanima me dali če njegovo osiguranje euroherc osporiti isplatu štete na mom motoru ako je sud utvrdio da je on kriv za nezgodu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najvjerovatnije hoće kao i u mnogim drugim slučajevima gdje si osiguravajuće društvo uzima za pravo "presuđivati" sukrivicu mimo policijskog zapisnika o očevidu i sudske presude, radi smanjivanja isplate štete oštećenicima. Ako se to dogodi, uzmite odvjetnika.

 

A sad, ako smijem iznijeti svoje osobno mišljenje, koje nije pravno utemeljeno: Vi se tamo uopće niste smjeli nalaziti i da je po mojem, trebali bi platiti svu nastalu štetu ( u nekim zemljama je upravo takva praksa i pitanje je dana kada će i kod nas biti tako) ali trenutno vrijedi prvo navedeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija