Jump to content

Kako se zaposliti?


Pax82

Preporučene objave

Naime,nakon više od 350 poslanih zamolbi raznim odvjetnicima, odvjetničkim društvima, javljanja na razne javne natječaje( kojih je u posljednje vrijeme izuzetno malo i koji su nažalost većinom namješteni) ja uistinu više ne znam, kako i gdje tražiti posao.

 

Tijekom školovanja na fakultetu radio sam prilično izazovne i odgovorne poslove, koji nažalost nisu bili vezani uz pravo ali sam opet stekao vrlo vrijedno radno iskustvo, pričam vrlo dobro 2 strana jezika i imam diplomu pravnog fakulteta, ali sve to čini se nije dovoljno, jer nemam roditelje, ujake ili stričeve na pravim pozicijama.

 

Na legalisu, već četiri mjeseca ili točnije od kada sam diplomirao, oglase u kojima traže vježbenike imaju samo njih 4-5 odvjetnika/ društva koji traže vježbenika, a njih polovica traže iste s položenim pravosudnim ispitom..

 

Stoga ovim putem, molim sve koji ovo pročitaju za njihov savjet i pomoć, jer zaista želim raditi u struci, i još uvijek sam pun entuzijazma, zanosa i znanja kojeg želim proširiti i usavršiti. Ovim putem molim i sve vježbenike, odvjetnike i druge koji imaju saznanja ili potrebu za vježbenikom da ostave poruku ili mail.

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija