Jump to content

Stečena prava po sporazumu RH-BiH


gardist

Preporučene objave

Molio bih nekog tko se dobro razumije u pravnu problematiku, možda i gosp. Mrljavca da mi odgovori na sljedeće pitanje. Prije dvije godine sam dobio rješenje o mirovini iz RH na osnovu sporazuma između RH i BiH , a kao pripadnik HVO-a i to opću nesposobnost kao posljedicu ranjavanja u ratu. Ovdje u BiH kao što znate bošnjačka politika radi sve kako bi nas izbacila iz prava ili nam ista smanjila, te je osnovala i nekakav Institut za medicinsko vještačenje koji je smješten u Sarajevu i u kojem rade isključivo muslimanski liječnici. Po informacijama koje dobijam u HVIDRI HRHB nijedan hrvatski amandman na reviziju (na kojoj sam ovdje već dvaput bio)invalida nije usvojen.

Pošto mnogi neće da idu u takav institut u Sarajevo, interesira me hoće li ikakva (eventualna) promjena stupnja moje invalidnosti ovdje imati ikakvog odraza na mirovinu koju sam dobio u RH i može li mi se moj stečeni status (mirovina koju sam dobio prije dvije godine) ikako promijeniti ???

Unaprijed hvala i čestit Božić svim hrvatskim braniteljima ma gdje bili!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Nisam mogao a da ne odgovorim dotičnom gospodinu na njegov upit ili tobože bojazan,,naime i ja sam bivši pripadnik HVO uredno sam prošao reviziju kod kako ih vi zovete muslimansku liječnici ali od dva liječnika u komisiji jedan je bio gle čuda naš čovjek Hrvat....Dakle ovdje se očito radi o bojazbi jednog prevaranta koji je uspio potkupiti doktore i nalazima lažirati svoju invalidnost čime je oštetio i još uvijek to čini proračun kako BiH tako i proračun HR ..Zbog takvih gospodine kao što ste vi mi pravi invalidi nemožemo doći do svojih prava ,,najžalosnije je što se dićite hrvatstvom očito samo zbog interesa jer koliko vidim nemate bojazan dali je naša domovina u krizi i kako žive naša braća u HR ...NE vama je samo bitno da imate redovnu mirovinu koju sigurno niste zaslužili.........BOG I HRVATI

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za svemirca- sa tobom neću da polemiziram, rekao sam što mislim o tebi i još par takvih na tvojim topicima, dakle provokator si "par exelance" i stime moj odgovor što se tebe tiče završava.

Što se tebe tiče "root" vidim da si novi pa ti neću zamjeriti. Za tvoju informaciju, ja sam u BiH bio dva puta na reviziji, jednom u Novoj Biloj, a drugi put u Sarajevu, i gle - u revizionoj komisiji meni je bilo 5 liječnika a ne tri.

Ja govorim o ponovnoj reviziji kojom nam pokušavaju umanjiti prava svih pripadnika HVO-a, a ne samo nekome.

I na kraju da završim, tek sam sada vidio da se tvoje i "svemirčevo" pisanje razlikuje u samo pola sata, pa me ne bi začudilo da ste ista osoba, a i po stilu pisanja ste isti. Pozivam moderatora da to provjeri i da bukače makne sa foruma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija