Jump to content

Nema odgovora od osiguranja


Draganec

Preporučene objave

Molim da mi netko stručan odgovori.

 

Ugovorio sam višegodišnju policu osiguranja u Allianz-u kao korisnik hipotekarnog kredita (nezgoda/imovina)2003.god. i to:

1. smrt zbog nezgode

2. trajni invaliditet;

temeljem čega se kao osiguranik svoja prava iz police prenosi na Zagrebačku banku do visine neotplaćenog dijela ugovorene glavnice. Premije osiguranja otplaćujem redovito kao i mjesečne anuitete kredita. Međutim 2006.god.na povjerenstvu za reviziju utvrđena je ocjena invalidnosti (opća nesposobnost 30% u svezi čl.2,st.2 ZOPHBDR-zakona o pravima branitelja,kao i pravomoćnim rješenjem sa godinom 2009. Ministarstva branitelja i međugeneracijske solidarnosti gdje se priznaje status HRVI - TRAJNO 30% rat i 70% koja nije u svezi čl.2,st.2 ZOPHBDR).

 

U 11. mjesecu 2009. obavještavam navedeno osiguranje o invaliditetu i općoj nesposobnosti (uslijed psihičke bolesti PTSP koja je neposredna posljedica sudjelovanja u obrani suvereniteta RH u Domovinskom ratu). Osobno sam odnio obavijest u osiguranje kod agenta kuće, što je i potvrđeno pečatom i potpisom primjerka koji je kod mene. Ispunio sam prijavu nesretnog slučaja i još uvijek čekam odgovor.

 

Mišljenja sam da na osiguranikovu obavjest, osiguravajuća kuća treba isplatiti iznos koji neosporno odgovara postotku invaliditeta, za koji se na temelju medicinske dokumentacije utvrdilo da je invaliditet utvrđen TRAJNO.

 

Bojim se ZASTARE. Što da radim. Telefonskim kontaktom agenata kuće je obećano pismeno rješenje u roku 5-6 dana, ali ne u moju korist niti u korist banke. No to rješenje još uvijek nije došlo.

 

Molim za pomoć! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija