Jump to content

rekli ste ne benzin, ne!!


beni

Preporučene objave

Jer sam unaprijed upozoren da mi neće priznati bolovanje kao posljedicu dr.

I tako se i dogodilo, stiglo rješenje da f 43.1 nije posljedica dr iako nalazi psihologa, psihijatra, mirovinske i vojne komisije,(sve bilo priloženo), kažu da jeste f 43.1 posljedica rata.

ali cijenjena komisija koja je dobila naredbu da ne priznaju ništa, napisala da se liječim diskontinuirano prvi put 1994 pa onda 2005.

baš im je to fora a ne pitaju se koliko sam ušparao državi jer nisam u međuvremenu išao na bolovanje jer sam trpio kao magare i uzimao godišnji a ne bolovanje...

no dobro, kriv sam, i zato što sam tek sad odlučio da više ne mogu.

i još mi lijepo kaže ptičica da se žalim ali da vjerojatno od tog ništa...

pa ko je lud, ako zakon jasno kaže bolest posljedica dr = 100% bolovanje. specijalisti to potvrde a xy u hzzo odbiju. pa treba ići na ustavni sud sa tim i podići privatne tužbe protiv onih koji te tako obezvrijede.

a eto znam da neće bit ništa od tog, ovaj nam je forum više došao kao rame za plakanje.

odoh ja radit opet pa kad puknem ne odgovaram za sebe, bar nešto od tog f 43.1.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kada me je prije 3 godine odbijalo na 2.stupanjskoj komisiji , doktor iz komisije u razgovoru mi je rekao, otprilike, ovim riječima:

 

-15 godina nisi bio na bolovanju ? tko ti je kriv kada si glup i zbog toga ti ne mogu dati više od....

 

a ja, onda, lijepo iziđem iz dubrave i krenem u rikverc i razbijem svoj branik i žmigavce i heben pasu mater na svojoj gluposti , na operaciji ( lakšoj ) u slobodne dane sa terena, na injekcije primane na terenu, na tablete ispijane na terenu i na svojih od '91. 'ponosnih 15 godina bez bolovanja'.....

 

ALI, ŽIV ČOVIK SVE IZDURA ! ! !

 

NASTAVI DALJE !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda se varam, ali u zadnje vrijeme HZZO ima neki svoj izgovor za sve, a sve se svodi na "tužite nas". Tkome je to u interesu, zašto se to događa, da i tamo gdje je kristalno jasno, 100% bolovanje u svezi rata oni jednostavno tjeraju neku njihovu politiku. Šta se to tamo događa? Nije to više problem samo pojedinca, već svih onih u zadnje vrijeme koje ovdje pronalazim.

Meni je HZZO, prije otprilike oko 2 godine prihvatio 100% bolovanje u svezi rata ( ptsp), a sada ne.........tako me to sve pogađa, ali ja bih osobno potražio pravnu pomoć. Mene osobno isto čeka Upravni sud, hoću reći, idem do kraja, pa bio i na kruhu i vodi, kako se kaže......ne odustajte, to je moja poruka!

Pozdrav svima, i svako dobro u nadolazećim nam blagdanima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja majke mi neznam gdje vi živite!?Pa jel stvarno mislite da ćete upravnim sporovima nešto riješit?Ustavni sud-gle harač!!Koji to branitelj mora u ovoj zemlji biti na kruhu i vodi!!??Mi smo stvorili ovu zemlju,a ne ona nas.Ajmo skupit ljude koji su oštećeni ovim novim zakonom,dić šatore na jelačić placu,pozvat medije pa da vidimo šta će biti.Zaslužili smo,krvavo zaslužili da nas ne tretiraju kao ovce.Treba im malo osvježit pamćenje, ko je radi koga tu gdje je.Ma da nas je samo 50 puno je.Nećemo se ubijat,nećemo rasturat obitelji-ovo je za rat čista zajebancija.I nećemo se maknut dok to ne istjeramo na čisto.Dajte nam rok-do kada se mogu predati papiri po starom zakonu,objavite ga javno,pa ko preda,preda.Ko ne-?DUŽNI SU NAM TO!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija