Jump to content

rastava i dokaz očinstva


REGA

Preporučene objave

sun u snaha su se razišli kada je došla po svoje stvari u stan u kojem su tada stanovali pred svjedocima koje je sin pozvao (bojao se da će se njen otac htjeti obračunavati što je i imao namjeru jer je pri iznošenju stvari brat od snahe izašao iz auta i pitao oca dali će se tući) dakle pred svjedocima je snaha rekla sinu kada ju je pitao kada će moći vidjeti malu rekla mu je ,, nikada je nećeš vidjeti" te mu je rekla kako mala nije njegova. zanima me da li će sud uzeti u obzir izjavu svjedoka što je tada izjavila s obzirom da ona to isto ne mora izjaviti na sudu. sin je bio u centru i tražio savjet što da radi što se tiče susreta sa djetetom , rekli su mu da sačeka kada dođe kod njih dopis sa policije( imali su svađu u kojoj je ona njega ubola sa nožem)da će oni tada pokušati dogovoriti susrete, međutim već je prošlo više od mjesec dana pa ništa ( može li se to pripisati sinu kao zanemarivanje roditeljskih obveza)što se tiče pitanja tko je otac djeteta u centru su mu rekli da najprije ona mora reći tko je otac djeteta te da će ta osoba ići na dnk analizu. zanima me što ako ona neće htjeti reći tko je otac djeteta, ima li sin pravo na dnk analizu na temelju izjave svjedoka a da ne ide na njegov trošak ( naravno da on ipak želi znati da li je otac ili ne) a radi njenih prijevara ionako je imao previše troškova jer su se vjenčali desetak dana prije rođenja djeteta. sve u svemu ovdje ne znaš za što se treba ili ne treba boriti, dali se boriti za djete za koje na kraju krajeva sumnja da je njegovo ( nakon naknadnih saznanja da ga je ipak varala, živjeli su prije toga godinu dana zajedno). kako ovdje prije svega više misliti na dobrobit djeteta kada više nije niti siguran da je djete njegovo, a mislio je na dobrobit djeteta kada se vjenčao sa ženom koju je volio i veselio se da će dobiti djete o kojem će zajedno brinuti, a i taj mjesec i pola koliko su nakon rođenja djeteta bili zajedno radi djetetove je dobrobiti noćima bdio dok je majka odmarala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je dijete rođeno za trajanja braka (a jest), ocem se smatra majčin muž i kao takav je upisan u maticu. Obzirom da povremeno susrećemo svakave primjere recimo radije: morao je biti upisan kao otac djetetu. Majčina izjava da nije otac ne briše njegovo ime iz rodnog lista- dakle, očinstvo se može osporavati, uspješno ili ne, nebitno za ovu činjenicu sada.

 

Bez obzira što je czss već upleten u priču ubadanja nožem i što su rekli da će uraditi kasnije, mogao bi im se pismeno obratiti, obavijestiti ih da je majka s djetetom odselila (točan datum), da je pred svjedocima izjavila da dijete više neće vidjeti, neka pismeno prepriča razgovor sa czss-osobom uz navođenje točnog datuma, njihovo obećanje i neka konstatira koiko je vremena od tada prošlo i od kada nije u prilici vidjeti dijete, te zamoli za intervenciju prema majci djeteta- žurno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija