Jump to content

odbijenica za ublazavanje kazne zatvora


sanjic

Preporučene objave

Bok ljudi!!!Evo da vas pitam da li postoji mogucnost da se dobije odgoda kazne zatvora ako imam kronicnu bolest ili ublazavanje ako sam jedini uzdrzavatelj obitelji,(radi se o prekrsajnom postupku-20 dana zatvora),ili ako mi je doktor prepisao terapije za bolest koju imam.Jer,su meni sve odbili,na visokom prekrsajnom sudu u zg,i kome da se ja sad zalim dalje,presuda je pravomocna,sve sto sam slao odbili su,uvijek neki razlog nadju,sta dalje.Zena mi ne radi,malo dijete,deda star 80god kome da se zalim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

ZAKON O POLICIJSKIM POSLOVIMA I OVLASTIMA

Članak 46.

(1) Odredbe o dovođenju i privođenju ne primjenjuju se prema osobi čije je kretanje znatno otežano zbog bolesti, starosti ili trudnoće, te osobi za koju se opravdano pretpostavlja da bi joj se dovođenjem bitno pogoršalo zdravlje. O tim činjenicama odmah se mora izvijestiti tijelo koje je izdalo nalog ili zapovijed za dovođenje.

(2) Odredbe o dovođenju i privođenju ne primjenjuju se prema osobi koja obavlja takve poslove koji se ne smiju prekidati sve dok joj se ne osigura odgovarajuća zamjena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija