Jump to content

Parkirna mjesta u dvoristu zgrade


Sascha

Preporučene objave

Imam pitanje vezano za parkiranje u dvoristu. Dvoriste se nalazi u Ilici u Zagrebu, zgrade nikada nisu etazirane, pa tako niti parkirna mjesta nisu oznacena. Za stanare ima dovoljno parkirnih mjesta, problem je kada dolaze ljudi koje ne zive ovdje, a to je cesto.

 

Prosli tjedan jedan stan je iznajmljen privatnoj osobi koja tamo ne zivi (cini mi se) nego prostor koristi za sastanke nekog drustva.

 

Jutros je na zidu zgrade osvanuo isprintani papir na kojem pise: molimo ne parkirati ispred, privatni parking (uklanjanje vozila bit ce o trosku vlasnika vozila).

 

Mjesto nije oznaceno zutim crtama, nicim, ne postoji mogucnost da se svaki stanar parkira ispred svog stana ili ulaza jer bi se morao parkirati na drugi auto.

 

On dakle, vjerujem, nema pravo tako "rezerviarti" mjesto, dapace jedan drugi stari stanar se tamo redovito parkira, trenutno je izvan grada.

 

Htjela bih upozoriti doticnu osobu da nema pravo na takvo prisvajanje dvorisnog prostora niti nazivanja privatnim parkingom, a zanima me cime to mogu potkrijepiti, zanima me koji zakon se time bavi, koji clanci te ako to ne upali kome se obratiti.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija