Jump to content

Parkiranje ispred vlastite kuce i pauk?


serendipity

Preporučene objave

Komunalnom odredbom o zabrani parkiranja, na svim javnim povrsinama, koje nisu oznacene kao parkirna mjesta, onemoguceno mi je parkiranje vozila ispred vlastite kuce (ispred koje se parkiramo vec 50 godina).

 

Jednom mi je vozilo bilo odvezeno, a u zadnje vrijeme dobijam kazne od komunalne sluzbe, koja daje nalog pauku za odvoz vozila na deponij, jer krsi gore navedeni propis o neoznacenim javnim povrsinama. Dakle, vise nije vazno sto vozilo drzim metar udaljeno u skladu sa Zakonom o osnova sigurnosti prometa na cestama, kad zapravo nemam vise pravo parkirati.

 

Radi se o Vocarskoj ulici, gdje nema oznacenih parkiralista, niti naznake kada ce se to uciniti, da bi stanari mogli placati godisnju kartu. Kako je moguce donijeti ovakvu odluku, bez naznake kada ce se navedene oznake sprovesti? Gdje da se mi parkiramo? Da jos navedem, da je jedan clan obitelji tezak invalid. Sto nam je ciniti i kome se obratiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, samo medijima, budući da službe Grada Zagreba rade sve po propisima. Tamo je zabranjeno parkiranje i vi s razlogom (temeljem ZOSPC-a i Odluke o komunalnom redu) dobivate kazne.

 

Obratite se medijima, zajedno sa ostalim stanarima, jer su metode s kojima Grad zadnjih par godina "uvodi red" u krajnju ruku nepravedne i stavljaju građane u neravnopravan položaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija