Jump to content

savjet


duga13

Preporučene objave

ovako da počnem odpočetka ja i supruga smo bili u vezi od 2003god. i prošle godine smo se vjenčali u 7 mj.Bilo je trzavica i prije al sada je otišla.Imamo dvoje malodobne dijece od(2 i 4 god)u petak sam došao sa posla dosta kasno pošto sam završio posao pa smo malo proslavili a i popili.Kada sam došao doma posvađali smo se.U subotu ujutro mi je došao poslovni suradnik i otišli smo na kavu a ona je u među vremenu pokupila stvari i otišla sa dijecom i ona kaže da nema šanse da se vrati kaj da napravim pošto starije dijete oče doči doma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

duga13:

 

#1 samoubojstvo

 

neznam što bi napravio najviše mi je stalo do djece

 

Objavljeno: 25.2.2010 22:22

 

newbie:

 

#2 Re: samoubojstvo

 

Vjerujte da im tako ne biste pomogli...

I nemojte ni pomišljati na nešto takvog.

 

A sada ćemo ove vaše objave u temama prebaciti u jednu, da vas oni koji vam žele pomoći mogu lakše pratiti.

 

Objavljeno: 26.2.2010 0:31

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

duga13

 

#1 nasilna prema djeci

 

 

supruga se non stop dere na njih i tuče ih bitne su joj samo sapunice križaljke i novci ja samo u kući radim ona očito kada traži posao moli boga da ga ne nađe jer kada počne negdje raditi radi par dana i onda da ili dobije otkaz.neznam kaj sad da napravim da se pomiri s činjenico da je otišla.a otišla je ko svoga šogora kojem je supruga umrla prije 4mjeseca.

 

Objavljeno: 25.2.2010 22:40

 

DAJA007

 

#2 Re: nasilna prema djeci

 

napisala sam ti dio odgovora "nasilje u obitelji i alkohol".otac si i moraš se pobrinuti za sigurnost i mir svoje djece.nemoj dopustiti da uništava tvoju djecu

 

Objavljeno: 25.2.2010 22:50

 

duga13

 

#3 Re: nasilna prema djeci

 

da ali ja nemogu do njih jer mi neda da ih vidim sutra mislim otič u centar za socijalnu skrb

 

Objavljeno: 25.2.2010 22:57

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@duga13,

Ako u predstojećem periodu osjetite potrebu za pomoći psihologa, u prilici smo vam savjetovati kontakte u nekim regijama, ako želite možemo i dogovor termina odraditi za vas...

Vlastitom stabilnošću, koliko je god moguća, lakše ćete i pomoći djeci...

 

Možete otići u CZSS, petak ili ponedjeljak, a vikend posvetite sebi i postizanju što veće staloženosti, jer tijekom tih dana se ionako ništa neće zbiti- iskoristite ih za predah. Za početak im objasnite da vam supruga ne dozvoljava vidjeti djecu a otišla je k šogoru s njima. Tako ćete ih obavijestiti da je otišla i kada, gdje je mogu pronaći. Dajte im adresu ali i kontakt brojeve telefona, jer su je u prilici i tim putem "potaknuti" da se odazove pozivu na razgovor. Sve ostalo ćete imati priliku nastaviti i nadodati.

Ako ne odreagiraju odmah- nemojte očajavati, nazovite ih za dan-dva pa opet za dva radna dana, provjerite jesu li što napravili i što su postigli, a ako se nije ništa dogodilo ponovno im se obratite, ovaj put pismenim putem.

Važno je da pri tom nastojite biti mirniji i staloženiji koliko god možete...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

duga13

 

#1 nestabilna psihički i neodgovorna

 

Počelo je sve kada smo se vjenčali ne drzi red u kući dok su djeca išla u vrtić nikada nije bilo doma.kada bi našla posao izgubila bi ga nakon tjedan dana ili bi dala otkaz jer je njoj to teško raditi.na djecu se non stop dere maloga non stop tuče kao da si je dala malo više slobode da može raditi što god hoče jednog jutra smo se posvadali a ona meni kaže da če otiči ja sam joj pokazao di su joj vrata ali bez djece i otišla je nije je bilo tjedan dana i onda se vratila kada je došla razgovarali smo i kao rješili probleme no ona opet po starome opet je počelo sa prijetnjama da če otiči i je prošlu subotu ali sa djecom prva tri dana sam bio očajan nisam znao što i kako ali sada sam skupio snage i odlučio poduzet nešto i borit se za svoja dva anđela.njoj je samo do izlazaka,sapunica i križaljki.u stanu je uvijek prašnjavo a kada očisti i to je moraš natjerati ili non stop prigovarat.a onda ona kaže koji k.... Ja radim a pošto radim za sebe ne stignem skoro ništa napraviti jer radim do osam devet navećer.a ako se koji put i malo zapijemo onda govori da sam alkoholičar i pijanica djetetu od četiri godine puni glavu sa takvim glupostima i onda djete meni kaže ti si pijanica.moja je krivica kaj sam je znao lupit koji put u afektu.pošto smo potstanari i ja samo radim financiska situacija nije bajna ali se preživljava malo kada nešto fali u kuči.kada kupim voče ona ne daje djeci niti ih nudi.možda moja pogreška kada naplatim posao je što njoj dam večinu novaca niti je ne pitam kaj kupi niti di potroši.(p.s.radim na crno )ali to nije toliko ni bitno kada dobije dj doplatak to je kao da je dobila na lotu i to je njeno.a ja plačam stan i brinem da u kuči bude uvijek hrane.zajedno smo od 2003god.ona je sve ukupno radila 2mjeseca.

Oprostite kaj gnjavim ali sam usamljen i fale mi moja dva anđeliča i okrenut ču cjeli svijet da budu samnom jer mislim da je ona nesposobna se brinut za njih.

 

Objavljeno: 26.2.2010 19:55

 

malagarava

 

#2 Re: NESTABILNA PSIHIČKI I NEODGOVORNA

 

Ti prvo moraš malo smiriti strasti.

Vidim iz isčitanog da ste krivi 50% svaki.

Ona tuče djecu, ti se nekada zapiješ- onda ona prića djeci onda ti nju lupiš (djeca tome prisustvuju )

Ljudi vi ste prije svega roditelji tih dvoje anđela.

A oboje ste ni na nebu ni na zemlji.

Treba vam oboje zrelosti. Jako puno. Inače će vam djeca jako patiti. Bili oni sa tobom ili sa majkom - svejedno.

Ti radiš cijeli dan.

Ona uopće ne radi.

Sve je konfuzno.

Samo sam jako iskrena i jako mi je žao - ovdje su najveće žrtve vaša djeca...

 

Objavljeno: 26.2.2010 22:01

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija