Jump to content

molim vas pomoć


pantera55

Preporučene objave

Dobila sam posao u maloj privatnoj firmi i pristala na školovanje,da se firma ogradi morala sam potpisati ugovor u trajanju od 3 god.u sl.da dam otkaz moram platiti duplo od onog što su u mene uložili(20 000kn)-što je u redu.

Rekli su mi da će mi prva tri mj.plaća biti mala ali da će se nakon toga povisiti,sada mi je godina dana u toj firmi i prijavljena sam na 4h 1130kn.ništa se nije promjenilo..također imam ugovor o radu u kojem ne piše na koliko dana god.odmora imam pravo,kolika mi je plaća i kakvo mi je radno vrijeme,nego da se u slučaju bolovanja ugovor na taj broj dana produžuje,plaća se određuje posebnoj odluci o plaći-koju ja nema i u sl.otkaza da moram vratiti novce,znaci po ugovoru nemam kao radnik nikakva prava..

Također moram napomenuti da sam radila po više od 4.h dnevno,čak po 12h.da imam službeni mob.na koji me šef zove i moram odmah doći na posao..trenutačno sam na bolovanju zbog stresa na poslu,na što moji šef i šefica nisu najbolje reagirali,zvali su mi dok.vrijeđali je i iskreno strah me vratiti se na taj posao jer mislim da će mi samo biti još gore...

Zanima me da li mogu ikako otići s posla bez da platim novce uložene na mene.

Što mogu napraviti???Hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija