Jump to content

devastacija starog lifta!!!


Issytop

Preporučene objave

Poštovani kolege,

 

molim pomoć u ime svojih roditelja i skupine stanara njihove zgrade:

 

U njihovoj stambenoj zgradi (građena oko 1930.) gotovo preko noći su počeli «radovi na liftu». Lift je onaj stari, stakleni: polako, ali sigurno... Stakleno okno, sve onak starinski. Ispostavilo se da se ne radi o održavanju i sitnim popravcima, nego su već izmijenjena ulazna vrata za lift na svim katovima (neki prosti željezni užas) i da će se izvršiti rekonstrukcija ili sanacija ili ne znam što: informacije na kapaljku: izvođač radova samo radi svoj posao, Gradsko stambeno kao papagaj ponavlja da su stari liftovi izvan standarda i da se «to mora napraviti». A nas, vlasnike stanova nitko nikad nije pitao ni o čemu.

Na stranu da se lift mora uskladiti sa sigurnosnim standardima (a možda ćemo mi vlsnici odlučiti i da lift ostane samo kao ukras!), ali ne bi li trebalo vlasnicima na odlučivanje dati nekoliko opcija (od sigurnosnih stakala i vratašaca na liftu, do toga da sve zatrpamo šutom i zapalimo)...

 

Molim vas za pomoć u smislu pravnog slijeda.... tko tu o čemu odlučuje i tko ima ovlasti za što?

 

Kod nas je očito netko gadno preskočio pravni (i ispravni i logični) slijed odlučivanja. Što nam je za činiti, jer radovi – i devastacija našeg prostora i vlasništva se nastavlja svakim danom.

 

Pozzz

 

Isprika ukoliko sam na krivom forumu, preselite me ako treba...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija