Jump to content

T-mobileova greška


lovric

Preporučene objave

zanima me dali je T-mobile dužan o svom trošku dati mi novu sim karticu s novim brojem s obzirom da su me stavili u tel.imenik a ja sam prilikom registracije naveo da ne želim biti dostupan u tel.imeniku? Radi se o tom da sam mjenjao br.tel zbog višemjesečnog uznemiravanja sa skrivenog broja i prilikom reg. novog broja velikim slovima sam nagalasio da NE ŽELIM biti u imeniku.Njima je trebalo 7-10 dana da me maknu iz imenika. U međuvremenu je ista osoba došla do broja preko imenika i naziva sa skrivenog broja na moj novi br.tel., taj broj nitko nema koristim drugi broj. Njima je sve uredno prijavljeno za uznemiravnje s prvim brojem ali oni se prave blesavi da nije njihova krivica kaj sam ja u imeniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Boli me ovakva neprada. Nisam pravnik. Razumijem donekle principe u struci.

Prvo: imaš li svoj primjerak, ovjeren njihovim pečatom (sad opet po srbski vele "žig") da možeš nepobitno dokazati da si tako zahtjevao? (ako nemaš, i ako ne možeš od njih dobiti, možda se možeš... hah, samo... hah! ...samo slikati sa svojim pravima)

Drugo: (i to vjerovatno samo ako zaista imaš vjedorostojan primjerak gore opisan) odvjetnik, koliko traži, kolika provizija i t.d.

Treće: procjenit rizik. Pitati jasno koliko ćeš morati uložiti u slučaj, bilo kako bilo, jer ovi i kad idu na provizuju, riskiraju samo tvoj novac, u pravilu.

Jer moralo bi biti moguće, ne samo da taj odvjetnik, nego i ti, zaradiš, i to u ovom slučaju pošteno, a milosti nemoj imat. Tamo ima i poštenih ljudi, ali sustav taj tamo hrani i takve lihvare što na pljački sirotinje tako bajno žive, da je to sramota...

Ako netko čita, od onih pravnika koji to jesu radi pravde a ne samo radi zarade, a vjerujem da ih na ovom portalu ima, neka obrati pozornost i na moj slučaj:

http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503338984&start=0#forumpost231785

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija