Jump to content

ocu i njegovoj cijeloj obitelji se brani vidanje nasamo s djetetom


berg

Preporučene objave

Postovani!

Odnedavno sam u probmemima u braku.Zivio sam kod supruge,ulagao u kucu njenih roditelja,radio 6 godina sam po cijeli dan da bih prehranio obitelj i ne bi bio na teret.Onda su ima dvije godine poceli problemi,supruga je pocela govoriti,na svaki moj zahtjev koji joj se nije svidio,da je to kuca njenih roditelja.Poceo sam traziti stan,kad smo oboje vidili da to nema smisla.Da skratim dugu dugu pricu,ja sam nasao stan,supruga je rekla da ce se useliti k meni,kad se malo odmori,a ja popravim(jer sam je malo napadao verbalno,nista van granica)

I tako sam iznajmio stan,placao,ona nije dolazila.Sad je podnijela tuzbu za razvod,a meni i mojim brani sina vidjeti nasamo,a kod njenim mozemo kad hocemo.ujedno me prijavila i policiji,da me se boji,ostalo.I sad je centar odredio mjeru nadzora.S moje strane nije bilo ficzickog ni psihickog zlostavljanja supruge ni djeteta,no ona kaze da je.

I sad krece pravna bitka,moji odvjetnici su trazili hitnu mjeru-odredivanje skrbi nad djetetom.Kako se sad boriti s njenim optuzbama?

Unaprijed zahvaljujem,ako moze na mail,a ne na post

Hvala

Slaven

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje ste zaboravili navesti starost djeteta. Kako Vam glasi sudska presuda, ako je uopće imate? U biti postoje posebni uvjeti i momenti kada Sud izriče presudu da se susreti i druženje sa djetetom mora vršiti pod nadzorom, ali ne drugog roditalja striktno, nego institucije poput CZSS-a. Moje mišljenje je da se trebate obratiti Centru i jasno izložiti ovaj problem, jer inzistiranje na nazočnosti drugog roditelja prilikom vašeg prava na susrete i druženja djeteta sa roditeljem sa kojim dijete ne živi, automatski povlači i problem destrukcije kod samog prava da dijete viđa i da se druži s tim roditeljem, a to je emotivno zlostavljanje djeteta koji bi trebalo pismenim putem precizirati CZSS-u. Jasno, ako je sudskom presudom definiran modalitet susreta i druženja sa djetetom u kojem jasno piša da se susreti i druženja roditelja sa djetetom ima odvijati bez prisustva drugog roditelja, onda je to kršenje sudske pravomoćne presude, pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija