Jump to content

T-Com, opomena pred pokretanje sudskog postupka


president0

Preporučene objave

Supruga je dobila opomenu pred pokretanje sudskog postupka--1000kn 'dug' od strane T-Com-a.

 

Naime-jos u 11.2009. platitli smo sva dugovanja koja su bila od ljeta 2009 (nitko nije zivio, baka umrla, mi uselili u 10-om mj.). Sve se vodilo na ime supruge. neko je vrijeme ona tamo zivjela, imala je max.tv.

Nakon placanja, sljedeci dan otisli smo u t-centar,da se obnovi ugovor,+internet.

 

No tu nastaje problem! Covjek na salteru kaze da se jos ne moze dobiti novi ugovor, jer nije dug sjeo u potpunosti na racun! A placeno kod njih, ne u banci. Predlaze da ja uzmem sve na svoje ime-znaci telefon, max.tv, internet, a sve sto je imala supruga on ce stornirati i to je to!! No, ON NIJE STORNIRAO, nije jos ugasio pin-ove ni sve moguce lozinke,sto smo trazili, a cak je i na njeno ime pustio zahtjev za jos 1 max.tv.

 

Tako da ona od 11mj. dobiva racune po 65kn! Vise puta bili smo u t-centrima, zvali bezbroj puta, slali mailove sa prigovorom, i nista. Nitko nam nije rekao da pin-ovi nisu ugaseni ( a ako ih ne ugasite-oni vam 'legalno' mogu naplatiti.) Supruga je zbog vec tada vidokog stadija trudnoce odustala od zivciranja i svade sa njima, jer vjerujte mi jako zivciraju, tako da smo jos 1 otisli do t-centra, i uz strogo, pa cak i bahato i bezobrazno ponasanje sa nase strane uspijeli smo ugasiti te pin-ove, no sad zele naplatiti penale zbog raskida ugovora (a supruga nije potpisala novi ugovor) ,i naravno oni se prave lijepi i nevini!!

 

 

Sto sad da radimo??! postoji li ikakva sansa sa nekim zalbama, prigovorima, ili smo duzni platiti zbog nekog lika koji se pravio pametan i strucan?! 1000 kn sa dvoje male djece, a supruga nezaposlena, nije malo...

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija