Jump to content

tekući račun


avadojaja

Preporučene objave

Molim vas za pomoć. Imam poveći minus na tekućem računu na koji primam obiteljsku mirovinu. Za koji mjesec ističe mi pravo na mirovinu i neću imati stalnih primanja na tekući. Da li mi netko zna odgovoriti što će biti onda? Hoće li mi banka možda prije ukinuti tekući i uzeti posljednje mirovine? Tražila sam, ali nigdje ne mogu naći, može li banka ukinuti minus bez da me prethodno o tome obavijesti i bez moga znanja? Da li možda netko zna, postoji li kakav zakon ( osim zakona o obveznim odnosima koji to ne spominje, kao ni zakon o bankama) koji to regulira ili banka može samovoljno postupati i raditi s mojim tekućim što god želi. Ja bih samo voljela da me obavijeste o ukidanju tekućeg 2,3 mjeseca ranije da stignem reagirati,ali koliko čitam po forumima to baš i nije praksa. Zanima me da li postoji možda nekakav propis koji ih na to obvezuje? Svako mišljenje je dobrodošlo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

Banka ima mogućnoat da svoja potraživanja ostvaruje u ovršnom postupku i po pravomoćnosti rješenja o ovrsi da prijedlog da Vam se račun blokira ,nadalje može tražiti namirenje iz Vaših pokretnih i nepokretnih stvari.

Kamata po minusu je vrlo visoka i neisplativa ,pokušajte dogovoriti se sa bankom o isplati minusa kako bi izbjegli dodatne troškove koji nisu mali.

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija