Jump to content

RTV preplata


burek

Preporučene objave

Do sada nisam plaćao RTV pretplatu. Prije desetak dana me na hodniku zgrade zaskočio kontrolor HTV-a. Rekao sam mu da ne posjedujem televizijski ni radijski prijemnik ali ga nisam pustio u stan da to provjeri. Što mogu dalje očekivati? On od podataka ima samo prezima na vratima i kasliću . Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

upravo to i mene muči....

dakle,kod nas je dolazio prošle godine.rekli smo mu da stan nije naš (što je istina,stan je od suprugove sestre),da smo se tek doselili,bla,bla....on je tražio da potpišemo neke papire,što smo mi odbili.na tomu se završilo.

no,prije mjesec dana je poštar donio neku plavu kuvertu na ime vlasnice stana (dakle suprugove sestre) za potpisati,što je naš maloljetni sin odbio.zainteresirana što je to,zamolila sam neke poznanike (koji su to bili u mogućnosti) da se raspitaju što je to,jer navodno je bilo od prekršajnog suda,tako da sam znala komu se tebam obratiti :)

ispostavilo se da je bilo zbog neplaćanja rtv pristojbe!!!

sad me muči pitanje:kako je to moglo doći uopće do prekršajnog suda,ako se niti mi niti vlasnica stana nismo niti na jedan papir potpisali ?!?!

i ono još važnije:što sada?

molim pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija