Jump to content

Pitanje moderatoru:cenzura???


depresivac

Preporučene objave

Gospodine Mrljavac,otvorili ste nekakvu cudnu temu o SDP-u i vidim da je nema,nisam bas bio u toku pa ne znam jeste li ju izbrisali.Ako jeste onda vam moram reci da kad u naslovu teme imenujete neku stranku,morate biti svjesni da mi necemo bas pisat o strankama kao o cvijecu.Meni ste izbrisali rijec "bagra".Dali je to tolko neprihvatljiva rijec,pa cak i od rijeci "kreten" koja se izgovara u nasem visokom domu Saboru.Niste li malo preostri prema nama i ceka li nas uskoro cenzura.Hocu li ubuduce drhtati kad pisem svaku rijec bojeci se da nece biti objavljena.Inace se ne koristim vulgarnim rijecima i nisam sigurno gori u pisanju nego siromasni zastupnici u govoru :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi Mrljo nemoj to radit,jer ako si pratio tisak znaš dobro što se dešavalo u ono vrime oko Tenje i tko se sve prepucavao oko toga!!?.gsp.Šeks mi je tu bio mutan vezano za "slućajno ubojstvo" Reihl Kira(neznam jel se tako piše),a i gsp.Glavaš koji je sad van dosega pravde.Pa u novinama je sve pisalo,naravno slobodnim novinama.I sad takve osobe i ljudi oko njih nama kreiraju ustav i sve oko njega!!!TUGA! :place::palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

whitedd je potpuno u pravu što se ljuti jer je jednostavno nestala tema o novo braniteljskoj udruzi. Ta tema je izravno vezana sa pravima branitelja.

 

Nadam se da nitko ne pomišlja kako je Braniteljski portal neka konkurencija ovome Forumu ! Treba se ispomagati, a sve s jednim ciljem : pomoći braniteljima.

 

Ukinuti cenzuru, jer to podsjeća na zla vremena,

naravno ne dozvoliti širenje mržnje, svađe, vrijeđanja i slično.

 

Kao prvo, molim da se vrati nestala tema , koja je između ostaloga imala jako veliki broj pregleda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospodine Depresivac, mislim da bi se mogli držati više Prava branitelja, a ne politike pogotovo kad sadržaj teme uopće ne odgovara naslovu te da se na vrlo grub način ne vrijeđaju pojedini političari.

 

Pogodimo tko tu najviše promašuje temu, a raspiše se o svemu i svačemu, samo ne o temi u kojoj korisnik postavi pitanje.

Ne morate da drhtite kad pišete (ionako ćemo svi da odrtavimo, netko prije, netko kasnije, a netko je već odrtavio), samo bih Vas molio da to bude na malo primjereniji i manje uvredljiv (indirektan) način jer i uredništvo i moderatori ovog portala moraju čitati sve i svašta što napišete i naša je dužnost da Vas upozorimo, zaključamo ili premjestimo određene teme.

 

Sve teme su Vam vidljive, ali sporne teme u kojima je politika preuzela inicijativu u odnosu na naslov teksta su stavljene pod ključ.

 

Za napomenuti je i da su se mnogi korisnici žalili putem PM_a da se ne mogu snaći na ovom podforumu jer se sadržaj odudara od naslova pa sam odlučio da to malo profiltriram, ali vidim da su neki osjetljivi pa ću i da u ove rane jutarnje sate (4,20 h - eno kod mene-živim na selu i pijetlovi sada kukuriču kao da su popili xanax od 2 miligrama) i da odgovorim.

 

Molio bih Vas da se držite prava branitelja u istoimenom podforumu, a manje politike i onih što sjede u saboru.

 

Naravno, lokot i ovdje da se topic ne razvuče u kobasicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija