bonaca objavljeno: 4. srpanj 2010. objavljeno: 4. srpanj 2010. pozdrav svima evo mene opet poslin duzeg vrimena.... Poceja sam gradit (imam sve papire ) ugovore od HEP-sam dobio jos prosle godine. jedino sam promjenija jacinu sa 3 fazne na monofaznu. za to su se napisali novi ugovori i sve je bilo lijepo. prije novog ugovora HEP je dobio i projekt Elektroinstalacija u kojemu je i kopija "Rjesenje o uvjetima Gradenja".....ja mislija da je to to.... HEP je poslala upit na Gradevinsku inspekciju i sad oni od mene traze puste papire od Glavnog projekta, slika svih Procelja, ugovora Nadzornog , ugovor sa izvodacem ,elaborat iskolicenja pa do gradevinskog dnevnika? da li je takav postupak normalan/propisan pozdrav Citiraj
bonaca odgovoreno: 4. srpanj 2010. Autor odgovoreno: 4. srpanj 2010. zaboravija sam napisat da je HEP-u placen cijeli iznos za prikljucenje 12450 Kn Citiraj
mferen61 odgovoreno: 21. rujan 2010. odgovoreno: 21. rujan 2010. Poštovani, Dobro pročitajte što Vam piše u izdanom Rješenju o uvjetima građenja. Citiraj
mferen61 odgovoreno: 22. rujan 2010. odgovoreno: 22. rujan 2010. Mislim na to da sve što traži od Vas građevinska inspekcija piše da morate imati ili morate pribaviti u izdanom Rješenju o uvjetima gradnje Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.