Jump to content

Stranac firma i rad u istoj


Iva28

Preporučene objave

Njemica otvara firmu u Hrvtskoj.Ima diplome nekih alternativni metoda psiholoskih lijecenja koje u HR.nepostoje.Otvara firmu za psiholoske usluge.Dali mora verificirati diplomu (koju nemoze verificirati zato sto tih fakulteta u Hr.nema)ili moze otvoriti firmu za alternativnu medicinu i za to joj netreba verifikacija diplome?Dali je uopce moguce otvorit takvu formu u Hr.?U Njemackoj jest.Imate kakav savjet,jer smo se danas izgnjaviloi zivkajuci na sve strane i nitko od svih Ministarstava to nije znao?Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Psihološke usluge, kao i alternativne metode liječenja imaju vrlo širok dijapazon a dali ste premalo informacija za odgovor.

U svakom slučaju, po Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti (2007) postoje skupine:

-86.90. Ostale djelatnosti zdravstvene zaštite:

koje uključuju djelatnosti zdravstvene zaštite koje se ne obavljaju u bolnicama ili ih ne obavljaju doktori medicine (optometrija,hidroterapija,medicinska masaža,aromaterapija,radna terapija, podijatrija, kiropraktika, akupunktura i dr...)

Te se djelatnosti obavljaju, osim u ambulantama,domovima zdravlja i poliklinikama, u privatnim ordinacijama, domovima pacijenata i dr.

 

Konkretniji odgovor, sa točnim definiranjem djelatnosti koju bi obavljali ,kao i sa priznavanjem stručnosti i osposobljenosti za rad u navedenoj djelatnosti možete dobiti u Uredu državne uprave (ured za gospodarstvo), u mjestu u kojemu bi ste radili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija