Jump to content

ugovor o trgovinskom zastupanju, kazna


nena2208

Preporučene objave

Ovako preprodavatelju sam prodala auto i potpisala ugovor o trgovinskom zastupanju, a kasnije je taj auto prodan, pa sam dobila jos jedan ugovor. za vrijeme dok je moj auto bio kod preprodavatelja, znaci jos nije bio konacno prodan, napravljen je prekrsaj-parkiranje, i ta kazna je stigla meni. Tablice sama nisam odjavila, dogovorili smo se usmeno dok se auto ne proda da ostanu. E sad imam li se ja pravo zaliti ako prilozim ovaj ugovor o zastupanju ili moram ja platiti tu kaznu? (U ugovoru nista ne pise o tablicama)

 

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Kontam ja sad da ja odgovaram jer sam tad jos bila vlasnik vozila. Ali nisam ja upravljala vozilom nego preprodavac, znaci li to da i kada vas snime zbog prevelike brzine i posalju kaznu vlasniku vozila, jel vlasnik i tada odgovara iako nije on upravljao vozilom? Plasim se da mi ne stigne jos koja kazna koju je on pocinio, jer u njega je bio auto otkako smo sklopili taj ugovor o zastupanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebali ste uložiti prigovor/žalbu, odnosno trebate to učiniti ukoliko Vam nije istekao rok, odnosno trebate uložiti prigovor ukoliko Vam ponovno stigne neka kazna iz tog vremena.Jedan od razloga za prigovor/žalbu može biti i to da tražite da Vas se saluša u postupku, jer niste imali prigodu izjasiniti se o okolnostima pod kojim je prekršaj učinjen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

aha, znaci mogu ja uloziti zalbu i ak dokazem da nisam ja upravljala autom, nego on, onda on placa. Imam i te ugovore a i svjedoka koliko hoces koji ce potvrditi da otkako sam kupila novi auto stari nije kod mene, a novi sam kupila odmah drugi dan. Jer preprodavac je u biti meni odmah i isplatio pare, a ne nakon sto ga je prodao. Puno hvala na odgovoru, ovaj forum je za mene bas pravo otkrice, na svako pitanje dobijem pravni odgovor, super :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija