Jump to content

alimentacija


klea606

Preporučene objave

... ali da pri tome nije zaposlen ni po kojoj osnovi...Jer bi inače svatko mogao upisati neki oblik studija (a danas ih, hvala Bogu ima na skoro stotine), raditi i studirati te da očekuje da prima uzdržavanje.

S druge strane...dugim studijem se smanjuju šanse za zaposlenje ( na to se negativno gleda kod budućih poslodavaca, dolaze drugi bolji, mlađi, spremniji) tako da je to dvosjekli mač....Možda dobijete godinu-dvije dulje uzdržavanje a na kraju se ne mognete zaposliti i onda imate puno veći problem

 

a s uvođenjem Bologne, baš me zanima kako netko uspije studirati s 26 godina ?!? To je danas moguće ako je netko 'zaostao' sa studijem iz vremena priej Bologne...ali i takvi studenti moraju ili u roku koji je propisalo sveučilište za svaki fakultet ili preći na bolognski sustav ili završiti studij po starom. Po bolognskom sustavu je nemoguce studirati s 26 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće je, iako nije prečesto.

Dovoljno je krenuti u osnovnu godinu kasnije, upisati faks godinu kasnije, imati godinu mirovanja statusa ili bilo koja kombinacija toga, da bi kasnije sve trebalo biti dano u prvom roku da osoba ne prijeđe 26g. A šetnje između dva fakulteta ni spomenuli.

Eno i primjer baš iz Obiteljskog i baš o uzdržavanju, kad djeca nekoliko godina za redom imaju mirovanje, a jednom će kasnije možda i dovršiti, što traži određeno vrijeme. Je li to u redu ili nije sasvim je druga stvar, ali ne možemo reći da je nemoguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija