Jump to content

molim pomoć


angelina121

Preporučene objave

Pozdrav svima.Molim pomoć.Oštečenik sam,podnositelj kaznene prijave koja je došla na općinski sud i zakazano je prvo ročište na koje okrivljenik nije došao.Zakazano je drugo ročište za mjesec dana,gdje će se isti privesti zbog izbjegavanja dolaska na sud.Radi se o kaznenom djelu prijetnja.Već nekoliko mjeseci ja više ne primam prijetnje od istog i voljela bi završiti sa ovom pričom na bezbolniji način.Moj cilj je bio da isti dobije zabranu prilaza meni ili nešto slično ,a nebi željela da dotičnog zatvore jer kako kažem nemam više tih problema a i ne bi to voljela iz razloga šta se bojim kakav bi bio poslije ....Mene zanima dali ja mogu tražiti ovo što sam sada rekla od sudkinje i dali uopće ja imam utjecaja na tu odluku????A ako poželim povući svu prijavu dokada ja to mogu napraviti i kako??? :-?:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svoju prijavu možete povući do zaključenja glavne rasprave (to će vam vjerojatno bit to ročište - prvo i zadnje) osim ako se ne budu izvodili drugi dokazi (npr. neki drugi svjedok).

 

Zabrana približavanja (nažalost) ne postoji nakon pravomoćnosti presude.

 

Inače vjerojatno za prijetnu neće dobiti zatvor, već uvjetnu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svjedoka ima i mislim da će biti dva,tri ročišta tako kaže odvjetnik.Neznam dali okrivljeni može dobiti uvjetnu,proći bez zatvora budući da je već na uvjetnoj zbog drugih stvari'?šta se tiče zabrane ne razumijem vašu rečenicu da ne postoji nakon pravomoćnosti presude,šta to znači???slabo se razumijem u ovakve stvari pa vas molim da mi objasnite jer je moj jedini cilj u cijeloj priči dobiti zabranu,šta da napravim??? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija