Jump to content

Kazneno djelo čl. 345/3 hitno


zozok

Preporučene objave

Poštovani,

Molim Vas za savjet koji mi je jako bitan i hitan u mom slučaju, naime prije 2 godine zaprimio sam od ODO ZAGREB rješenje da će se provesti istraga u mom slučaju kaz. djela 345/3 , obzirom da je to sve urađeno dobio sam optužnicu u kojoj je navedeno da postoje sumnje za kaz. djelo 345/3 u kojoj mene osobno teret za to djelo(optuženik). U 10 mjesecu 2010 imam poziv za glavnu raspravu ( radi ispitivanja za počinjeno kazneno djelo 345/3), zanima me što se sve radi na tom ispitivanju, koliko vremenski to traje, i što ide dalje po postupku nakon toga. Odvjetnika imam za ovo djelo jer je obavezan..

E sad isto molim da mi netko tko je stručan da savjet, naime 2002 godine pa sve do 2008 godine protiv mene se vodio međunarodni kazneni postupak zbog također kaznenog djela zlouporabe ovlasti i prisvajanje novca , stim da je djelo počinjeno u drugoj državi. Suđenje se vodilo jednim djelom u toj državi gdje je počinjeno a onda u RH. Međutim to je otišlo u zastaru po kojem sam dobio rješenje jer sud koji je vodio postupak( DRUGA DRŽAVA) nije na vrijeme pokrenuo postupak u RH već je bila vremenska pauza od 16 mjeseci pa je RH donjela rješenje o zastari i prestanku postupka..Sada me zanima da li je moguće da se ponovno vodi postupak za isto kazneno djelo koje je počinjeno van RH i sada koje se vodi u RH..

Molim savjet ..hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stvar je u tome sto je taj slučaj u toj državi rješen bio i tu sam dobio 6 mj zatvora 3 uvjetno, i onda se taj poslodavac žalio na to a ja sam u međuvremenu preselio u RH i onda su oni prebacili taj isti slučaj u RH da mi tu sude ..I to suđenje je počelo i mene su zvali na čitanje optužnice u RH ja sam se odazvo ali onda nakon 1,5 god dolazi rješenje o zastari..zanima me jel opet isto mogu da mi sude ali je sada slučaj u RH..Hvala..

P.S. molim nekoga da mi objasni sto sve ide na glavnoj raspravi i sto poslje nje slijedi..Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija