Jump to content

ocajna !!


SNEKI01061982

Preporučene objave

Pokrenula sam rastavu prije vise od godinu dana.S bivsim nemam apsolutno nista dvije godine,a vise od godinu nezivimo zajedno.Nemamo djece,imovine,nista.Sve se oduzilo jer nisam htjela da sazna moju adresu.Prvo rociste je bilo u 8.mjesecu s tim da se on nije pojavio..Poslije sam ga osobno kontaktirala i obavjestila ali rekao je da to nije njegov problem..i da bi mi zakomplicirao jos vise odselio je a nije prijavio novu adresu..a sad sam saznala da je u drugoj drzavi. Napisala sam i pozurnicu..ali proslo je vec 20 dana a nikakvoga odgovora.. Jednostavno neznam vise sta napraviti!!??????? Molim vas da mi netko pomogne :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Jos uvijek nikakvoga odgovora od suda..Ali bila sam uporna i zvala sam skoro svaki dan sud. Napokon kada sam dobila sudkinju pokusala me doslovno odje..da oprostite..ali bila sam uporna a onda je rekla da se cujemo kroz par dana i naravno vec je proslo 2 mjeseca od toga..i opet nista!!!!!! Da bi sad se pojavio nekakav datum,zanimljivo je da je to 25.12.- Bozic kada nitko neradi. Zena koja mi se javila u pisarnici nezna mi objasniti sto taj datum znaci!!! Doslovno moras popizditi i sve poslati k vragu da bi se u ovoj nasoj drzavi nesto rijesilo... Samo me zanima kak dugo traju ostali slucajevi kad ovako nesto jednostavno traje skoro 2 godine!!??!!!! PREKLINJEM ZA NEKAKAV SAVJET ..jer sam nigdje..zivim s novim covjekom u Svicarskoj,a prijavljena u Hrvatskoj..zdravstveno nemam vise nigdje..odjaviti se dole nemogu,niti prijaviti u Svici dok to nerijesim. PREKLINJEM VAS ZA POMOC !!!!!! Molim vas za bilo kakav savjet :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija