Matko111 objavljeno: 7. listopad 2010. objavljeno: 7. listopad 2010. Poštovanje! Imam jako veliki dug prema vodoopskrbi i odvodnji d.. Iz Zagreba sam, i zivim u stambenoj zgradi. Ukoliko uskoro ne podmirim dio duga, a nadam se da ću uspijeti, morati cu dopustiti ovrsitelju da popise pokretnu imovinu (od koje gotovo da i nema nicega dovoljno vrijednog). Posto je stan u zgradi i mislim da postoji samo jedan glavni ventil za dvije zgrade mene jos brine ovo: je li moguce, tj. mogu li mi ikako iskljuciti i vodu? Pretpostavljam da su ovrsni postupak i ovo drugo sasvim dvije razlicite stvari, ali nisam u nista vise sasvim siguran. Hvala Vam! Citiraj
felixx odgovoreno: 7. listopad 2010. odgovoreno: 7. listopad 2010. Vodu vjerojatno neće zatvarati. Ako se ne naplati dug iz pokretne imovine, moguća je zabilježba duga na stanu, pa i ovrha ako dug poraste. Kako je uopće došlo do duga ,o kom iznosu se radi , i u kom periodu se nakupio? (moguća zastara) Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.